NHL ke 11.05. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Boston Bruins

Sebastian Aho ja kumppanit on laitettu kuriin! Puristaako Boston Bruins loputkin mehut hurrikaanipaidoista?

Boston Bruins on kaapannut momentumin itselleen. Joukkue näytti kahdessa kotiottelussaan, että se ei ole valmis myymään nahkaansa helpolla. Carolina Hurricanes sai suomalaismaalivahtinsa takaisin, mutta edes tämä ei pystynyt pitämään joukkuetta pystyssä. Keltamustan karhun tulosyksikön herääminen ei ole hyvä uutinen hurrikaanimiehistölle – nähtäväksi jää, piristääkö edes kotiyleisön eteen pääseminen.

Bruce Cassidyn Boston Bruinsin moottorit käynnistyivät NHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarjaan Carolina Hurricanesia vastaan hitaasti, mutta kotiottelut olivat kova näyte. Bruins dominoi kenttätapahtumissa ja nappasi vuoden ensimmäiset voittonsa Hurricanesista peräjälkeen. Brad Marchand, David Pastrnak sekä Patrice Bergeron pääsivät kunnolla elementtiinsä ensimmäistä kertaa tässä ottelusarjassa. Vielä ykköstähtien heräämistä suurempi asia on, että vihdoin joukkue tuntui löytävän keinoja Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen ja muiden kaksi ensimmäistä osaottelua joukkueelleen varmistaneiden tähtien himmentämiseen.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Bostonin itseluottamus on varmasti parempi tuleviin vierasotteluihin lähdettäessä, eikä edes Antti Raannan paluu tolppien väliin hidastanut joukkuetta edellisessä kohtaamisessa. Frederik Andersen on edelleen sivussa, joten suomalainen on Rod Brind’Amurin valinta tolppien väliin. Vierailla tuorein poissaolija on koronalistalle laitettu Charlie McAvoy.

Boston dominoi ottelutapahtumia TD Gardenissa niin vahvasti, että joukkue tuskin menee avausmatsien kaltaiseen solmuun vieraissa. Tasainen matsi voi olla tiedossa ja ottelu on koko sarjan kannalta todella merkittävä, kun voittaja pääsee pelaamaan jatkopaikasta seuraavassa väännössä. Tällä hetkellä sarja on vahvasti kääntymässä Massachussetsin ylpeyden suuntaan ja lopullinen Bruins-voitto maistuu kupongille myös kertoimen puolesta.

10 euroa pelirahaa