NHL la 14.05. klo 23:30

Carolina Hurricanes - Boston Bruins

Kotiedulla on väliä – ja nyt ratkeaa! Torjuuko Antti Raanta jälleen suvereenin kotivoiton Carolina Hurricanesille?

Carolina Hurricanes ja Boston Bruins ratkaisevat ottelusarjansa lauantaina parhaaseen katseluaikaan! Tähän saakka kamppailuissa on nähty pelkästään kotivoittoja ja parissa edellisessä ottelussa hurrikaanimiehistö on saanut kohtuullisesti vieraiden kärkikaartin pimentoon. Löytääkö Bruins toisessa perättäisessä matsissa ratkaisijoita taustalta, vai meneekö isäntä vastustamattomasti jatkoon?

Ottelusarjan kuvio on tähän saakka ollut selvä. Molemmat joukkueet ovat hallinneet omissa kotiotteluissaan tapahtumia ja napsineet kerta toisensa perään ansaittuja voittoja. Kokonaisuutena sarja on tasan, joten näinköhän kotietu tämän leikin ratkaisee? Tähän saakka Hurricanes on jyrännyt kotiotteluissaan voittoihin maalierolla 15–4. Bruins on siis kyennyt tekemään vierasaskissa vaivaiset neljä täysosumaa. Kotonaan vierailija on osunut 14 kertaa, joten kontrasti on merkittävä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Edellismatsissa Brad Marchand teki tehot 1+1 ja David Pastrnak oli tämän kanssa syöttämässä ylivoimaosumaa avauserän lopulla, mutta muuten kärkikalusto on pysynyt todella hyvin kurissa ja nuhteessa parissa edellisessä kamppailussa. Rod Brind’Amur on onnistunut vastustajan kärkikaluston suhteen taktillisesti niin hyvin kuin suinkin pystyy. Aiemmin Bruinsilla on ollut pieniä ongelmia löytää tehoja, jos ylivoimaonnistumisia ei tule ja kärkikalusto vaeltelee varjojen mailla. Nähtäväksi jää, irtoaako apuja kauden tärkeimmällä hetkellä. Jos hurrikaanipaidat hyrräävät yhtä tuhoisasti kuin aiemmissa kotikamppailuissaan, pitäisi jostain kaivaa tulosta.

Kotietu ratkaisee tämän sarjan, eikä Bruins edelleenkään onnistu kumoamaan Raleigh’n kirousta. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto varsinaisella peliajalla. Rohkeammat voivat hyvinkin tarttua kotivoittoon parillakin maalilla. Antti Raanta on ollut jokaisessa pelaamassaan matsissa mies paikallaan, eikä suomalaisen taakse ole juurikaan helppoja maaleja livahdellut. Katso alta ohjeet, miten pääset mässäilemään massiivisella bonuksella hyödyntämällä Hurricanesia!

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla

1. Avaa pelitili Sportazalle tästä

2. Tee talletus (20–200€)

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle 1×2 – Carolina Hurricanes

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua

  • kierrätys on vain 5 x talletus & bonus

10 euroa pelirahaa