NHL ti 03.05. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Boston Bruins

Tajutonta nöyryytystä runkosarjassa! Jatkaako Hurricanes siitä, mihin se jäi Bruinsia vastaan?

Vihdoin päästään starttaamaan pleijarit NHL:ssä! Herkullisia ottelupareja on heti avauskierrokselle tarjolla pilvin pimein, eikä suinkaan vähäisin ole Carolina Hurricanesin ja Boston Bruinsin sarja. Runkosarjassa joukkueet sijoittuivat itäisen konferenssin toiselle ja kuudennelle sijalle, mutta lähtökohdat ottelusarjaan voi pitää tasaisempina. Pienen kysymysmerkin vieraiden suuntaan tuo kuitenkin se, että viimeisimmissä keskinäisissä kamppailussa sitä löylytettiin todella pahasti.

Boston Bruins pystyy parhaimmillaan haastamaan Carolina Hurricanesin melko tasapäisesti. Huolsestuttavaa Bruce Cassidyn miehistön näkökulmasta on kuitenkin, että kolmessa viimeisimmässä keskinäisessä kamppailussa se oli täysin vastaantulijana. Maalieroksi runkosarjan viimeisissä kohtaamisissa muodostui peräti 16–1 hurrikaanipaitojen hyväksi. Monesti sanotaan, että ei pidä liikaa tuijotella runkosarjakohtaamisia, missä on varmasti vinha perä – tämä on kuitenkin rajua.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Erikoistilanteiden osalta Boston pitää aina ottaa vakavasti, sillä sen terävin kärki on sarjan ehdotonta eliittiä. Joukkueen tärkeimmät pelaajat ovat kunnossa, eikä merkittäviä poissaoloja ole, mikä on erinomainen uutinen. Isännillä maalivahti Frederik Andersen on sivussa, mutta muilta osin joukkue pääsee otteluun tältä kaudelta tutulla parhaalla kokoonpanollaan.

Saako Boston runkosarjapeikkonsa kumottua? On selvää, että yhtä helpolla Hurricanes tuskin pääsee kuin viimeisimmissä kohtaamisissa ja Bruinsilla on varsin kokenut sekä menestynyt ryhmä isäntiin verrattuna. Avausotteluunsa kotonaan Carolina voisi kuitenkin olla suurempikin suosikki jo puhtaasti viimeisimpien kohtaamisten ansiosta. Pelivalinnaksi poimitaan Rod Brind’Amurin miehistön lopullinen voitto.

10 euroa pelirahaa