NHL la 30.10. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Chicago Blackhawks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Chicagon tuska ei helpota!

Viime yönä voittoputkea jatkanut Carolina Hurricanes on askissa taas ensi yönä, kun sitä vastaan asettuu todella syvissä vesissä uiskenteleva Chicago Blackhawks. Toistaiseksi joukkueiden ero on ollut kuin yöllä ja päivällä – Carolina kaataa vastustajia mennen tullen, kun Chicago puolestaan metsästää vielä ensimmäistä voittoa. Tasoero joukkueiden välillä on jo valmiiksi suuri ja nyt vire on myös vahvasti kallellaan kotijoukkueelle. Lepoetu vierailta toisin löytyy.

Carolina lähtee hakemaan jo seitsemättä peräkkäistä voittoa. Kuudesta ottelusta täydet pinnat ja ennen kaikkea ainoastaan kahdeksan päästettyä maalia on fantastinen suoritus. Maalivahtiosastolla Frederik Andersen on ollut alkukauden parhaita maalivahteja ja viime yönä tarjolla oli kauden ensimmäinen nollapeli, kun Boston Bruins kaatui lukemin 3-0. Tulevana yönä Antti Raannalle on todennäköisesti tarjolla kauden ensimmäinen ottelu. Raanta on osoittanut, että hän on terveenä huipputason maalivahti. Maaliodottamien valossa Carolina on pelannut hyvin, mutta luonnollisesti hurja maaliero 25-8 pitää sisällään ylisuorittamista ja onnea. Aliarviointiin ei ole varaa, mutta peräkkäisistä otteluista huolimatta Carolinan pitäisi pystyä ottamaan ottelu hallintaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Chicagon kausi on saanut surullisen startin. Kentän ulkopuolella kuohuu ja eikä kaukalossa ole onnistuttu sen paremmin. Seitsemän ottelua ja saman verran tappiota. Viime ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan Chicago oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella lähellä voittoa, sillä ensimmäisen erän jälkeen se oli kahden maalin johtoasemassa. Johto kuitenkin kuihtui kasaan ja itseluottamus siinä samalla. Joukkue kaipaa nopeasti onnistumisia, sillä ainoat positiiviset asiat löytyy erikoistilannepelaamisesta, joka on yllättäen kaiken rämpimisen keskellä toiminut hyvin.

Viime yön ottelu varmasti painaa jonkin verran, mutta hyvässä lennossa tarvittava energia varmasti löytyy kotiyleisön tuen avulla. Pelivalinnan osalta hypätään Carolinan kelkkaan ja ruksitaan lapulle kotivoittoa -1,5 tasoituksella. Chicagon viimeisin ottelu ei pelillisesti ollut erityisen huono, mutta yksi tappio lisää tuskin ainakaan nosti itseluottamusta kohti vierasreissua.