ti 04.05. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Chicago Blackhawks

Selviääkö Chicagon heikko puolustus Carolinan vyörytyksestä?

Carolina Hurricanes on marssimassa runkosarjan voittoon, kun jäljellä on enää viisi ottelua. Loistava pistevire voi jatkua vielä aivan loppuun asti, sillä viidessä viimeisessä ottelussa Carolina kohtaa Chicagon kolmesti ja Nashville Predatorsin kahdesti. Chicago lähtee otteluun haastajan paikalta, mutta jarruttelemaan se ei lähde. Carolina edelleen tarvitsee pisteitä, mutta ottelusta voidaan odottaa tapahtumarikasta kiekkoviihdettä, jossa huippupaikoilta ei vältytä.

Carolina on edellisten 15 ottelun aikana jäänyt ainoastaan kerran täysin ilman pisteitä ja kyseinen ottelu pelattiin Detroit Red Wingsiä vastaan 13.4. Carolinalla oli hetki sitten kova rynnistys, kun se pelasi kahdeksan ottelua peräkkäin top5 joukkueita vastaan hyvällä menestyksellä, mutta nyt se saa hieman helpotusta vastustajien osalta. Lähtökohdat pudotuspelejä varten alkaa olemaan erittäin hyvät, sillä vaikka sairastuvalla on edelleen muutama peluri, sai Carolina esimerkiksi pitkään sivussa olleen Teuvo Teräväisen kokoonpanoon ja Teräväinen on palannut kaukaloon tehokkaasti.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Chicagon vireessä ei ole kummemmin kehuttavaa ja neljästä edellisestä ottelusta on tullut tappio. Viimeisistä neljästä voitosta kolme on tullut divisioonan kahta viimeistä joukkuetta vastaan eikä huippujoukkueita vastaan ole löytynyt tarvittavaa viimeistä vaihdetta. Hyökkäyspelaaminen on usein antanut Chicagolle mahdollisuuden taistella illasta toiseen, mutta omissa soi erittäin kovalla tahdilla. Pelkästään edellisten 10 ottelun aikana Chicagoa vastaan on tehty 38 maalia. Kolmeen edelliseen otteluun tehtyjä maaleja on kuitenkin 11, joten tappioiden syyt on selvät. Carolinaa vastaan puolustus joutuu jälleen koetukselle, mutta tehokas viimeistely voisi tarjota mahdollisuuden yllätykselle.

Carolina on kaikilla osa-alueilla edellä, mutta etenkin puolustussuuntaan tasoero on valtava. Carolinalle on luultavasti tarjolla kuskin roolia, mutta Chicago varmasti haluaa pitää kiinni viime aikoina hyvin toimineesta hyökkäyspelaamisesta. Pelivalintaa haetaan overin kautta. Carolina pystyy laittamaan vieraiden keskivertoa heikomman puolustuksen sellaiseen pyöritykseen, että edes hyvä maalivahti ei välttämättä riitä.