NHL ke 28.12. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Chicago Blackhawks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko suurempaa tasoeroa olemassa? Sebastian Aho on takaisin ja tulikuuma Carolina nuijii Blackhawksin!

Hurjavireinen Carolina Hurricanes pääsee pistämään vastustajan melkoiseen tuulimyllyyn, kun se palaa joulutauolta. Chicago Blackhawks on tällä hetkellä koko sarjan huonoin, hitain, hajuttomin ja mauttomin joukkue. Kahdeksan ottelun voittoputkessa tallustava isäntä syö väkisin intiaanipaidat elävältä. Kerrankin voi rehellisesti sanoa, ettei ole vierailla mitään saumaa voittoon.

Hurricanes sai ykkössentterinsä Sebastian Ahon parahiksi takaisin kokoonpanoon juuri ennen joulutaukoa ja tällä hetkellä joukkue on todella vakuuttava. Rod Brind’Amurin miehistö pelaa todella kokonaisvaltaisesti ja voittaa kaikki matsinsa. Paul Stastnyn ympärille rakennettu kentällinen oli Ahon poissaollessa todella vakuuttava ja jatkaa edelleen yhdessä. Stastnyn laidoilla hyökkäävät Andrei Svetšnikov sekä Martin Necas.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Maalivahtiosastolta Frederik Andersen on ollut sairastuvalla jo melko pitkään, mutta Antti Raanta nappasi parissa edellisessä ottelussa voitot ja myös Pjotr Kotšetkov on vakuuttanut. Erityisesti tasakentällisin Hurricanes on ollut todella vakuuttava, mutta Ahon palattua tasonnostoa voi odotella myös ylivoimalla. Chicago Blackhawks on käytännössä isäntien vastakohta.

Carolina Hurricanes

@Canes
The elf who scores top shelf

Vierailija voitti ennen joulua ensimmäistä kertaa yhdeksään otteluun ja katkaisi tappioden sarjansa Columbus Blue Jacketsin kustannuksella. Hurricanesin vieraana sarjan huonoimmalla joukkueella ei kuitenkaan ole mitään asiaa pisteille. Joukkueen alivoima on ala-arvoista ja tasakentällisin se ei pysty luomaan kunnollisia maalipaikkoja lainkaan. Toisaalta Blackhawksia vastaan maalinteko on vastustajille luvattoman heikkoa – esimerkiksi kahdeksan matsin tappiopuktensa aikana joukkue päästi peräti 35 osumaa.

Murskajaiset on pedattu, joten pelivalinnaksi kelpaa jyrätä Carolinan voittoa vähintään kolmella maalilla (Hurricanes -2,5). Astetta miehekkäämpi tasoituslinja on kyseessä, mutta mitään pilvilinnojen rakentelua tämä ei todellakaan ole. Ei yllättäisi, vaikka ottelu päättyisi jopa viiden tai kuuden maalin erolla isäntien hyväksi – se kuvastaisi joukkueiden taso- ja vauhtieroa melko hyvin.

Heitä betsi UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – Carolina Hurricanes -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Carolina Hurricanes -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 60€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.