NHL pe 18.11. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Nyt on herkkua tarjolla! Carolina kouluttaa hallitsevaa mestaria eikä edes Mikko Rantasen huippuvire riitä hurrikaanin pysäyttämiseen!

Huhhuh mikä matsi on ensi yönä luvassa NHL:ssä! Hallitseva mestari Colorado Avalanche matkaa yhden tämän kauden kovimmista joukkueista, eli Carolina Hurricanesin vieraaksi. Carolinalla on kalavelkoja makseltavana, sillä kaksikon edellisestä kohtaamisesta ei ole kauaa ja tuolloin Colorado vei matsin kotiyleisön edessä lukemin 4-1.

Carolinalla on niin sanotusti pullat hyvin uunissa. Joukkue löytyy Itäisen konferenssin sijalta 4. ja kun katsellaan esityksiä maalipaikkojen osalta, on Carolina aivan sarjan eliittiä. Tällä hetkellä maaliodottamien osalta ainoastaan sensaatiomaista kautta pelaava New Jersey Devils on ollut Carolinaa vahvempi. On kuitenkin nostettava esille, että viime aikoina tappiot on tullut nimenomaan niissä otteluissa, joissa Carolinan taso todella mitataan. Esimerkiksi kolme viimeisintä häviötä on tullut juurikin Coloradolle sekä Floridalle ja Torontolle.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

JFresh

@JFreshHockey
5v5 Expected Goals For % - November 13

Kun katsotaan maaliodottamia, on Colorado jopa yllättävänkin alhaalla, sillä se on esimerkiksi 5vs5 pelissä kerännyt maaliodottamasta vain noin puolet. Se mikä vierailla kuitenkin kääntää otteluita kerta toisensa jälkeen eduksi, on aivan poskettoman kova yksilötaso ympäri kaukaloa. Muun muassa Mikko Rantanen on yksi sarjan kuumimmista pelaajista ja tällä hetkellä hänen edestään pistepörssissä löytyy vain Edmontonin tähtikaksikko. Lisäksi erikoistilanteet ja nimenomaan ylivoima on aivan jäätävässä tikissä – vieraat on miesylivoimalla sarjan tehokkain joukkue ja siinä se saa selvän edun Carolinaan. Toisaalta alivoimalla on vielä parannettavaa.

Peter Baugh

@Peter_Baugh
This Mikko Rantanen play is so impressive. Uses his size and physicality to separate De Haan from the puck, fights off Chatfield and then finds Cale Makar for a goal.

Poissaoloista kotijoukkueelta mainittakoon Teuvo Teräväinen ja maalivahti Frederik Andersen. Antti Raanta oli maalilla edellisessä kohtaamisessa, mutta nyt nuori ja lupaava Pyotr Kotchetkov saattaa saada torjuntavastuun nollattuaan Chicagon edellisessä ottelussa. Vierailta hyökkäyksestä puuttuu muun muassa Valeri Nichushkin ja alakerrasta Bowen Byramin ja Samuel Girardin poissaoloja ei ole helppo paikata. Lisäksi aivan optimaalisesta kokoonpanosta Gabriel Landeskog on ollut sivussa koko alkukauden.

Pelivalintana Carolinan suora voitto(1×2) maistuu kotiyleisön edessä. Colorado ei ole pelillisesti missään nimessä päässyt vielä parhaalle mahdolliselle tasolle ja puhtaasti kärkiyksilöiden varassa roikkuminen ei ole välttämättä pitkässä juoksussa se paras tapa menestyä. Carolina puolestaan on pystynyt jatkuvasti hallitsemaan otteluita ja myös poissaolot kääntää vaakakuppia aavistuksen verran lisää isäntien suuntaan. Eikä siinä vielä kaikki! Uhmapelaajien tarjouksen avulla pääset puristamaan betsistä kaiken irti – alta näet ohjeet.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Carolinalle(1×2), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Carolina Hurricanes” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 56,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.