NHL pe 11.03. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Colorado Avalanche

Antti Raanta on päässyt dominoimaan Carolinan maalilla! Tylsyttääkö mies seuraavana Mikko Rantasen?

Carolina Hurricanes kohtaa huippukamppailussa Colorado Avalanchen perjantain vastaisena yönä. Ottelun lähtöasetelmat ovat todella tasaiset. Isännillä on pari pahaa poissaoloa, mutta toisaalta se on ollut erikoistilanteissa selvästi vieraita vahvempi. Lumivyöryllä on käynnissä astetta haasteellisempi jakso ja osin myös sen vuoksi tässä ollaan hieman hurrikaanilauman kelkassa.

Colorado Avalanche on hävinnyt neljässä edellisessä ottelussaan peräti kolmesti. Tämä on todella harvinaista, mutta pelaamisessa on viime aikoina ollut yllättäviäkin ongelmia. Pääasiassa hyvin kuluvalla kaudella toiminut erikoistilannepelaaminen on ollut heikohkoa ja etenkin alivoimalla on kolissut omissa. Vajaalla prosentti on tippunut reilusti ja se on nyt 76,3%, mikä on vasta 22. parasta sarjassa. Carolina Hurricanes on 88,9% alivoimallaan sarjan paras ja ylivoimallaan toiseksi kovin (25,9%).

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Tulevassa ottelussa on niin pienet marginaalit, että erikoistilanteet kannattaa betsien kannalta nostaa tikunnokkaan. Toisaalta vieraiden kehno vire puoltaa niin ikään isäntiä. Frederik Andersen on maalilta sivussa Hurricanesilla, mutta Antti Raanta on ollut erinomainen tuuraushommissa ja suomalaiskassariin ei isäntä ainakaan kaadu. Alakerrasta puuttuvat Anthony DeAngelo sekä Brendan Smith. Laatua kuitenkin löytyy sen verran, että nämäkään eivät merkittävää käännettä tee.

DeAngelo on kiistatta ollut iso palanen, eikä vähiten hyvin menestyneessä ylivoimapelaamisessa, mutta parissa edellisessäkin matsissa Hurricanes on onnistunut jopa kolmesti erikoistilanteissa. Tässä matsissa on myös kiinnostava suomalaisten vastakkainasettelu, kun Teuvo Teräväinen, Sebastian Aho sekä Jesperi Kotkaniemi kohtaavat Mikko Rantasen. Jälkimmäinen latoi 5–3-tappiossa New Jersey Devilsiä vastaan tehot 1+1, mutta vierailija tarvitsee lisää tulitukea myös kärkikentällisten ulkopuolelta – Carolina heittää löylyä laajalla rintamalla.

Isäntä on saanut valmistautua ja levätä arvokkaat par päivää pidempään pelattuaan viimeksi maanantain vastaisena yönä. Vierailija puolestaan pelasi surullisen New Jersey -vääntönsä keskiviikkoyönä. Pelivalinnaksi otamme tähän matsiin Carolina Hurricanesin lopullista voittoa astetta mehevämmällä panostuksella – kahden matsin voittoputkeen joukkueen torjuneeseen Raantaan ja kumppaneihin riittää luottoa!

10 euroa pelirahaa