NHL to 13.10. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pyyhkivätkö Hurricanesin suomalaiset taas sinitakeilla lattiaa? Columbuksen sentterikalusto ei vakuuta!

Carolina Hurricanes pääsee avaamaan kautensa NHL:ssä lähes parhaalla mahdollisella miehistöllään. Suomalaistykkien tähdittämissä kärkikentällisissä ei ole merkittävästi vaihtunut miehiä verrattuna viime kauteen. Columbus Blue Jackets kohtasi hurrikaanilauman harjoituskaudella lokakuun alussa, jolloin joukkue koki PNC Arenalla melkoisen selkäsaunan.

Columbus Blue Jackets on uudistunut jonkin verran ja se voi taistella pitkässä juoksussa jopa viimeisistä pudotuspelipaikoista. On kuitenkin selvää, että vertailua Hurricanesin kaltaisiin kärkijoukkueisiin vierailija ei kestä. Sentteriosasto ei kokonaisuudessaan vakuuta. Boone Jenner, Jack Roslovic, Cole Sillinger sekä Sean Kuraly voisivat olla ylemmän keskitason NHL-joukkueessa kolmosketjun keskushyökkääjiä, mutta Blue Jacketsissa nelikko muodostaa koko keskikaistan kaluston.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Hurricanesilla kärkisenttereinä pelaavat Sebastian Aho sekä Jesperi Kotkaniemi, mutta leveyttä ja tehopotentiaalia riittää neljälle akselille. Kolmosen keskellä pelaa kokenut Jordan Staal ja nelosta johtaa Jack Drury. Uusista tulijoista Paul Stastny hyökännee Staalin kentällisessä yhdessä Jesper Fastin kanssa. Kokonaisuudessaan Carolina-hyökkäys jättää vieraiden vastaavan varjoonsa ylivoimaisesti.

Carolina Hurricanes

@Canes
The Opening Night squad 💪

Details » n.carhur.com/3Ve4x2N

Harjoituskaudella joukkueet kohtasivat niin ikään Raleigh’ssa ja Hurricanes voitti 8–1-murskanumeroin. Tuossa ottelussa toki esimerkiksi vieraiden huippuhankinta Johnny Gaudreau oli sivussa Patrik Laineen tavoin, mutta edes kärkilaiturit eivät olisi tuolta löylytykseltä pelastaneet. Hurricanesia on pidettävä järkälemäisenä ennakkosuosikkina avauskamppailussa, kuten myös betsimarkkina on tehnyt. Kiinnostavia kohteita saadaan kuitenkin tasoitusten kautta ja isäntien vähintään kahden maalin voittoa (Carolina -1,5) otetaan tiketille.