NHL pe 19.05. klo 03:00

Carolina Hurricanes - Florida Panthers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tästä ei pudotuspelisarja parane – vieläkö Floridan alakerta kestää Carolinan kiekkosadetta?

NHL:n pudotuspeleissä on jäljellä enää neljä joukkuetta ja Idän puolella konferenssin finaalissa vastakkain asettuu Carolina Hurricanes sekä Florida Panthers. Carolinan kohdalla odotukset on ollut korkealla alusta alkaen, mutta runkosarjan perusteella Floridan eteneminen näin pitkälle tuli melkoisena yllätyksenä. Enää Floridaa ei kuitenkaan kukaan aliarvioi ja mikäli vieraiden maalivahtipeli pysyy riittävällä tasolla, on sillä hyvät mahdollisuudet painella aina päätyyn saakka. Ensimmäiseen kotiotteluun Carolina kuitenkin lähtee ennakkosuosikkina.

Carolina on toistaiseksi marssinut eteenpäin mukavan vaivattomasti. New York Islandersista ei lopulta ollut suurta haastetta ensimmäisellä kierroksella ja perään Carolina onnistui riisumaan New Jersey Devilsin aseista vieden ottelusarjan voitoin 4-1. Varsinaisten maalitykkien puute ei ole noussut ongelmaksi, sillä tehoja on löytynyt todella laajalta rintamalta. Kokooonpanorintamalle on myös mahdollisesti parannusta luvassa, sillä näillä näkymin ensimmäisellä kierroksella loukkaantunut Teuvo Teräväinen on hiljalleen taas pelikunnossa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Walt Ruff

@WaltRuff
#Canes practice at PNC Arena is about to get underway and Teuvo Teravainen is wearing a regular jersey with the group.

Today is 25 days removed from the surgery he underwent to repair his broken hand.

Floridan tie on ollut Carolinaa kivisempi. Ensimmäisellä kierroksella runkosarjaa dominoinut Boston Bruins kaatui lopulta vasta seitsemännen ottelun jatkoajalla ja paljoa vastus ei helpottunut, kun toisella kierroksella vastassa oli Toronto Maple Leafs. Ottelut oli tuloksellisesti tiukkoja kerta toisensa jälkeen, mutta lopulta Florida eteni jatkoon voitoin 4-1. Floridan menestyksen taustalla suuri tekijä on ollut maalivahti Sergei Bobrovksyn nouseminen parrasvaloihin. Bobrovsky aloitti pudotuspelit penkillä, mutta hiljalleen kokenut vahti on noussut suureen rooliin ja hän on hoitanut tonttinsa riittävän hyvin, jotta Florida on pystynyt toteuttamaan omaa pelityyliä eikä omissa ole kolissut viittä tai kuutta kertaa ottelua kohden.

NHL

@NHL
-Entered the #StanleyCup Playoffs as the lowest-ranked team
-Overcame a 3-1 deficit against the team with the highest regular season point total ever
-Defeated a team with 50 wins in just five games
-Are now going to the Conference Finals for the first time in 27 years

UNREAL

Odotuksissa on vauhdikasta lätkää ja avausotteluun pelivalinnaksi maistuu yli 5,5 maalia varsinaisella peliajalla. Vaikka Bobrovskya pääsi kehumaan ja täysin ansaitusti, tulee Carolina todennäköisesti toimittamaan kiekkoa todella paljon kohti Floridan maalia ja haaste kovenee entisestään. Carolinan vahva puolustus tulee olemaan vaikeasti murrettavissa, mutta Floridan hyökkäyspäästä löytyy vaihtoehtoja riittämiin ja lisäksi vieraat on myös saanut pudotuspeleissä ylivoiman rullaamaan hyvin. Jotta saat betsistä kaiken irti, tsekkaa alta ohjeet joiden avulla pääset hyödyntämään Galaksinon tarjouksen uusille asiakkaille!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Carolina-Florida yli 5,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Carolina Hurricanes-Florida Panthers yli 5,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 45€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.