ke 07.04. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Florida Panthers

Florida pyrkii pitämään kiinni kärkipaikasta!

Keskisen divisioonan kärkipään kamppailu nähdään tulevana yönä, kun Florida Panthers asettuu Carolina Hurricanesin vieraaksi. Florida on noussut kärkisijalle eron ollessa toisena olevaan Tampa Bay Lightningiin kaksi pistettä, mutta Floridalla on yksi ottelu enemmän pelattuna. Carolina on kaksi peliä vähemmän pelanneena kolmen pisteen päässä Floridasta. Paremman perustason omaava Carolina lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta marginaalit on melko pienet.

Carolinalla alkaa palaset olemaan kohdallaan etenkin kun ykkösvahti Petr Mrazek on palannut loukkaantumisen jälkeen kaukaloon ja edellisessä ottelussa Mrazek piti nollat Dallas Starsia vastaan ottaen 28 torjuntaa. Pelillisesti Carolina pelaa hyvää jääkiekkoa ja se pystyy myös hallitsemaan maalipaikkoja, mutta tulosten osalta voitot ei tule helpoimman kautta. Edellisten 11 ottelun aikana yhdeksän ottelua on päättynyt yhden maalin erolla suuntaan tai toiseen eikä Carolina ole pystynyt ottamaan niin sanotusti turvallisen tuntuisia voittoja, vaikka se olisi hallinnut pelitapahtumia loistavasti. Erikoistilannepelaaminen Carolinalla toimii loistavasti.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Hetken näytti jo siltä, että Floridalla on edessä todella vaikeat ajat, kun nopeaan tahtiin kärkinimiä alkoi pudota kokoonpanosta illasta toiseen. Hyökkäykseen Florida on kuitenkin saanut jo takaisin Aleksander Barkovin ja Patric Hornqvistin, jotka tuo joukkueeseen runsaasti tulivoimaa. Florida on tällä hetkellä hyvässä lennossa, sillä se on voittanut kaikki kuusi edellistä ottelua ja todella positiivista on ollut se, että puolustuspäässä verkko ei ole pahemmin heilunut. Vastassa on tosin ollut edellisissä neljässä ottelussa Detroit Red Wings ja Columbus Blue Jackets, joiden hyökkäyspään anti on tällä hetkellä vähäinen. Carolina tulee varmasti antamaan huomattavasti kovemman haasteen, mutta maalivahtipelin ollessa kunnossa ei Floridalla ole sen suurempaa hätää.

Carolinan ennakkosuosikin asema on oikeutettu, mutta siitä huolimatta tasoero ei tällä hetkellä ole niin suuri, etteikö Floridan lopulliselle voitolle tarjottavat kertoimet kelpaisi pienellä panostuksella lapulle. Kaksikon neljästä tämän kauden ottelusta kolmessa ollaan menty vähintään jatkoajalle saakka ja tasainen ottelu on odotettavissa myös ensi yönä.