NHL pe 30.12. klo 02:30

Carolina Hurricanes - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Löytääkö Sebastian Aho tehonsa? Carolina metsästää uuden vuoden kunniaksi kymmenen voiton putkea!

Saako Carolina Hurricanes kymmenen perättäistä voittoa täyteen? Käsittämättömässä voittoputkessa liitävät punapaidat ovat tällä hetkellä hurjassa vireessä ja pelaajatilanne on erinomainen. Joukkueella on kaksi vahvassa vireessä olevaa maalivahtia ja se saa lepoedun lauantain vastaiselle yölle. Voiko mikään pelastaa Florida Panthersia?

Vierailija katkaisi peräti kolmen ottelun mittaiseksi venähtäneen tappioputkensa perjantaiyönä, kun se kaatoi 7–2-numeroin kotonaan heittopussiksi ajautuneen Montréal Canadiensin. Martin St. Louisin miehistöä ei tällä hetkellä voi pitää minään mittarina ja seuraavaan otteluun vastustajan vauhti ja laatutaso kasvavat eksponentiaalisesti. Käytännössä ei ole väärin sanoa, että Panthers kohtaa vuorokauden sisällä toistensa täydelliset vastakohdat.

Hurricanes on saanut huilata noin vuorokauden pidempään, mikä sataa tietysti sen laariin. Carolina pelasi myös viimeksi kotonaan, kun se kaatoi niin ikään surkean joukkueen Chicago Blackhawksin rutiininomaisesti maalein 3–0. Paul Stastnyn kanssa todella vahvan kemian löytänyt ketju – jonka laidoilla pelaavat Andrei Svetšnikov sekä Martin Necas – vakuutti jälleen kerran. Sebastian Aho palasi hiljattain kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen ja maestrolta odotellaan apuja erityisesti ylivoimapelaamiseen, jonka keskitaso on hieman laskenut.

Yhdeksän perättäistä voittoa on erityisesti NHL:ssä käsittämätön suoritus ja Hurricanes on mille tahansa joukkueelle käytännössä kovin mahdollinen vastustaja tällä hetkellä. On valtaisa etu suhteessa Panthersiin, että isäntä on saanut huilata päivän pidempään. Lisäksi sen ei ole tarvinnut matkustaa edellisen ottelunsa jälkeen lainkaan. Uhmapelaajat uskoo, että Hurricanes naulaa kympin täyteen ja starttaa uuden vuoden kaskinumeroisessa voittoputkessa. Avaa tili LuckyCasinolle tästä ja hyödynnä markkinoiden paras tervetuliaistarjous, jolla et voi hävitä rahaa edes tappiolla!