NHL ke 01.02. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko tässä NHL:n paras joukkue? Kings joutuu antautumaan, kun Carolina jyrää kuudenteen peräkkäiseen voittoon!

NHL:n All Star -tauko lähestyy, mutta vielä muutama ottelu on jäljellä ja yksi tiistain ja keskiviikon välisen yön kohtaamisista käydään Carolina Hurricanesin ja Los Angeles Kingsin välillä. Carolina on viimeisissä kahdeksassa ottelussa menettänyt vain yhden pisteen ja kotiyleisön edessä suosikin asema on valtava. Kings ei heittopussi ole, mutta Carolinaa vastaan monikaan joukkue ei vertailua kestä.

Carolina kerää pisteitä illasta toiseen ja sarjataulukossa ero hurjaa kautta pelaavaan Bostoniin kiristyy ottelu ottelulta. Viimeisimmän voiton Carolina nappasi juurikin Bostonista erittäin vakuuttavan esityksen jälkeen lukemin 4-1. Kun vielä huomioidaan, että maaliodottamiin nähden Carolina on hieman jopa alisuorittanut, on kotijoukkueen tekeminen vahvalla pohjalla. Vasta kuntoutuneen Max Paciorettyn loukkaantuminen uudestaan oli kova kolaus, mutta toisaalta hän ei kovinkaan suuresti joukkueen peliesityksiin ehtinyt vaikuttamaan pelattuaan vain muutaman matsin.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

x - Carolina Hurricanes

@Canes
SURGING FOR BURNZIE!!

Kings on viimeisistä seitsemästä ottelusta voittanut kolme, mikä ei ole vielä kovinkaan erikoinen suoritus, sillä voitot on tullut Philadelphiaa, Chicagoa ja ailahtelevaa Floridaa vastaan. Edelleen vieraat on vahvasti mukana Läntisen konferenssin kärkikahinoissa, mutta pistesaldon takana tilastot ei vakuuta. Maaliodottamien osalta vieraat kuuluu vain noin sarjan keskikastiin ja muihin samoista sijoista taisteleviin joukkueisiin poikkeavasti Kingsin maaliero on myös pakkasen puolella.

Isäntien loukkaantumistilanne on kelvollinen, vaikkakin puolustaja Jaccob Slavinin mahdollinen poissaolo olisi selvä miinus. Vierailta puuttuu näillä näkymin ainakin hyökkääjät Carl Grundström, Arthur Kaliyev, Trevor Moore ja Gabriel Vilardi.

Vetovalinnaksi poimitaan Carolinan voittoa -1,0 tasoituksella. Varsinaisella peliajalla Carolinan maalin voitto palauttaa panoksen ja suuremmat lukemat tuo voiton. Välttämättä mitään murskavoittoa ei ole tarjolla, mutta yleisesti joukkueiden tasoero on suuri ja Kings todennäköisesti joutuu vastaanottajaksi Carolinan jyrätessä usean ketjun voimin. Panoksen kanssa pidetään kuitenkin maltti mukana.