ma 15.01. klo 22:00

Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt lyödään maalihanat kiinni! Pystyykö tappioputkeen ajautunut Kings haastamaan huippuiskussa olevan Carolinan?

Maanantai-iltana NHL:n pariin päästään jo hyvissä ajoin ja yksi illan kiinnostavimmista taistoista käydään Carolina Hurricanesin sekä Los Angeles Kingsin välillä. Molemmilla on vahva kausi käynnissä, mutta viime aikoina kaksikko on mennyt vahvasti eri suuntiin. Siinä missä Kings ei tahdo saada tappioputkea millään poikki, on Carolina ollut jälleen odotetun dominoiva.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 100€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Carolinan kausi ei ole ollut varsinaista ruusuilla tanssimista, mutta viime aikoina myös tuloskunto on jälleen kohonnut sille tasolle, jota peliesitykset antaa odottaa. Tällä hetkellä isännät painelee kahdeksan ottelun pisteputkessa ja voittoja on kertynyt seitsemän. Maaliodottamien osalta Carolina on vähemmän yllättäen ollut aivan eliittiä, mutta koko kauden osalta maalivahtipeli on jättänyt parantamisen varaa. Pyotr Kotchetkov on ollut hyvä, mutta Antti Raannan otteet on vaihdellut suuresti – viimeisimmät ottelut on kuitenkin mennyt suomalaiskassarilta vahvasti.

Carolina Hurricanes

@Canes
We'll be thinking about this save for a while

Fantastisen alkukauden pelannut Kings on tällä hetkellä melkoisessa suossa, sillä se on hävinnyt edelliset kahdeksan ottelua ja mukaan on tarttunut neljä pistettä. Kings on kuitenkin ollut isossa kuvassa NHL:n parhaimmistoa maaliodottamien suhteen – varsinkin rautainen alakerta sekä hurja vierassaldo on kantanut pitkälle. Maalinteko sen sijaan on tuottanut ongelmia – nuori Quinton Byfield on ottanut isoja askeleita eteenpäin, mutta esimerkiksi Pierre-Luc Duboisin tehot 8+9 on kaukana toivotusta.

LA Kings

@LAKings
QB makes it 3!!!

Matsiin lähdetään vähämaalisuuden kautta ja kupongille otetaan alle 5,5 maalia. Kingsin viime aikaisista ongelmista huolimatta odotuksissa on erittäin kovatasoinen lätkämatsi ja vastakkain on kaksi viisikkopuolustuksen osalta aivan sarjan parhaimmistoon kuuluvaa joukkuetta. Carolina on viime aikoina löytänyt tehokkuutta maalintekoon, mutta toisessa päädyssä Cam Talbot on ollut yksi kuluneen kauden vakuuttavimmista maalivahdeista.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Carolina Hurricanes – Los Angeles Kings alle 5,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.