NHL pe 31.12. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Montreal Canadiens

Carolina Hurricanes palaa vihdoin askiin! Mätetäänkö taas maaleja mysteerimiehistöjen iskiessä vastakkain?

Carolina Hurricanesin on määrä palata takaisin NHL-kaukaloihin perjantain vastaisena yönä. Iloisiakin uutisia kuuluu joukkueesta siinä mielessä, että uusia pelaajia ei tiettävästi ole nimetty tartuntalistalle, jota NHL:ssä kauniilla englannin kielellä Covid-19 Protocol -nimellä kutsutaan. Montreal Canadiensin tilanne on yhä karmea, kuten se oli toissa yönä Tampa Baynkin vieraana.

Montreal Canadiens hävisi monen yllätykseksi jokerikorttimiehistöllään vain 5–4-numeroin Tampa Bay Lightningille, joka tosin oli pakotettu nostamaan, ei yhtä, vaan kaksi maalivahtia AHL:stä. Poissaolotilanne on muuttunut äärimmäisen vaikeaksi selitettäväksi, sillä uusia nimiä tupsahtelee kokoonpanoon ja pois sieltä jatkuvalla syötöllä – yrittäkäämme nyt kuitenkin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vieraiden tilanteessa on Tampa-peliin muutoksia (tässä kohtaa se puuhun koputtaminen). Ainakin puolustajat Joel Edmundson ja Jeff Petry ovat sivussa hyökkääjien Josh Andersonin, Christian Dvorakin ja Mike Hoffmanin tavoin. Koko kauden sivussa ollut Carey Price puuttuu luonnollisesti, mutta myös Jake Allen on sivussa. Tiedämme varmasti vain, että tilanne on haastava ja sen, että tässä ei todennäköisesti ole mainittuna kaikkia poissaolijoita. Maalilla aloittanee Samuel Montembeault.

Isäntä saa Sebastian Ahon mukaan kokoonpanoonsa, mutta ainakin Jake Gardiner, Jordan Martinook, Jesper Fast, Brendan Smith sekä Stefan Noesen ovat sivussa. Korostetaan nyt jälleen, että tämä on nykytilanteessa melko suuntaa-antava kollaasi. Frederik Andersen on mitä luultavimmin sivussa maalilta, mikä puolestaan avannee Antti Raannalle näyttöpaikkaa.

Ennen taukoa Carolina oli vakuuttavassa vireessä ja edellisissä kahdeksassa ottelussaan joukkue on napsinut peräti seitsemän voittoa. Olisi yllättävää, jos Montreal yhtäkkiä hakisi jämämiehistöllä pisteitä Raleig’ssa. Yhdeksässä viimeisimmässä kamppailussaan vierailija on voittanut vain kerran. Isäntien tasoitusvedot kiinnostavat vähän, mutta runsasmaalisuus kiinnostaa enemmän. Kumpikin joukkue on liikenteessä enemmän tai vähemmän erikoisella kokoonpanolla, mikä lisää muuttujia melkoisesti. Kummassakin päässä ykkösmaalivahti on sivussa, eikä sellainen puolla ainakaan vähämaalisuutta.

Pelivalinnaksi nostetaan, että osumia syntyy vähintään kuusi kappaletta. Avaa pelitili ComeOnille tästä ja lunasta elämäsi paras talletusbonus Uhmapelaajien kautta. Kierrätysehdot ovat todella reilut – kättä ei tarvitse upottaa edes syvälle taskuun ja panostettavaa riittää. Pistä bonus rullaamaan vaikkapa tällä vetosuosituksella!

10 euroa pelirahaa