NHL pe 06.01. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Nashville Predators

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurja voittosuora poikki! Palaako superputken viritellyt Hurricanes kuitenkin heti voittokantaan?

Carolina Hurricanes isännöi perjantain vastaisena yönä Nashville Predatorsia, jolle on tiedossa todella hikinen iltapuhde ensimmäistä kertaa vuodenvaihteen jälkeen kotiyleisönsä eteen pääsevää isäntää vastaan. Punapaidat on tällä hetkellä monella mittarilla koko sarjan kovin joukkue, vaikka voittomaratooni edellisessä kamppailussa katkesi.

Hurjaan iskuun miehistönsä joulukuussa luotsannut Rod Brind’Amur tuskin muuttaa mitään perjantaiyölle, sillä tällä hetkellä homma toimii Hurricanesissa. Maalivahtiosasto on koko sarjan tulikuumin, kun sekä Antti Raanta että Pjotr Kotšetkov ovat loistovedossa. Nähtäväksi jää, mikä on loukkaantuneena olevan Frederik Andersenin kohtalo myöhemmin, mutta ainakaan tällä hetkellä kukaan ei tanskalaista kaipaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Nashville Predators on omalla tavallaan säväyttänyt tällä kaudella olemalla epä-NHL-joukkue eli vahvasti puolustusorientoitunut ryhmä. Tulokset ovat olleet kauniisti sanottuna vaihtelevia. Toki heikompia joukkueita vastaan petopaidat pystyvät rellestämään myös hyökkäyspäässä, kuten se viimeisimpänä esimerkiksi Anaheim Ducksia ja Montréal Canadiensia vastaan on osoittanut. Ongelma on, että Hurricanes on kaikkea muuta kuin heikko joukkue.

Vieraille sopii ennustaa suuria maalintekovaikeuksia ja vahvalla rutiinilla tällä hetkellä operoiva Carolina vie Predatorsia pelinopeuden suhteen aivan mennen tullen. Entisestään joukkue piristynee päästessään takaisin kotiyleisönsä eteen Raleigh’ssa. Peräti 11 ottelua kestänyt voittoputki päättyi New York Rangersin vieraana, mutta perjantaiyöltä ei voi odottaa mitään muuta kuin vakuuttavaa kotivoittoa. Betsit isketään kotijoukkueen voitolle vähintään kahdella maalilla (Carolina -1,5).

Betsaa Canesille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Carolina Hurricanes –1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Carolina Hurricanes -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 52,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.