NHL ke 11.01. klo 02:00

Carolina Hurricanes - New Jersey Devils

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kyllä nyt hemmotellaan! Hurricanes ja Devils ottavat taas yhteen – tämän viihdyttävämpää matsia saa hakemalla hakea!

Huhhuh mitä herkkua on taas tarjolla, kun Carolina Hurricanes ja New Jersey Devils kohtaavat tulevana yönä. Devils ei vielä toistaiseksi ole löytänyt avaimia Carolinan murtamiseen. Joukkueet on kohdannut kahdesti vajaan kuukauden sisällä ja molemmilla kerroilla Carolina on poistunut kaukalosta voittajana. Ensimmäinen matsi päättyi lukemin 4-1 ja toisessa kohtaamisessa Carolina ryösti voiton vieraissa voittolaukausten jälkeen lukemin 5-4.

Carolina on aivan sarjan eliittiä mitä tulee maaliodottamiin ja siispä muutamasta peräkkäisestä tappiosta ei vielä kannata hätkähtää. Heikkoja jaksoja sattuu jokaiselle joukkueelle ja Carolinan tapauksessa kun se pystyy kerta toisensa jälkeen hallitsemaan otteluiden maalipaikkoja, voidaan tuloskunnon odottaa kohentuvan nopeasti. Se missä isännät on tällä kaudella antanut etua muille kärkipään joukkueille on tehokkuus. Carolinan maalipaikoilla verkon pitäisi heilua huomattavasti tiheämmin ja esimerkiksi kolme maalia 67 laukauksella Nashvilleä vastaan on osoitus siitä, mihin tilanne voi pahimmillaan ajautua.

New Jersey Devils

@NJDevils
Got some work to do in the third. Hopefully, we got some more of these in the tank.


Vieraiden otteet on viime aikoina vaihdellut, mutta tovin kestäneen heikomman jakson jälkeen pistepotti on alkanut jälleen kasvaa mukavasti. Devilsin tämän kauden menestyksen taustalla on ollut monta eri onnistujaa eikä selviä heikkoja kohtia liialti ole, mutta Jack Hughesin otteita ei voi olla nostamatta esille. Entinen ykkösvaraus on ottanut joukkueen harteilleen ja tällä kaudella 40 ottelua on tuonut komeat tehot 26+23.

Runsasmaalisuus on ollut viime otteluissa molemmilla joukkueilla teemana ja sillä jatketaan tälläkin kerralla. Carolinalla on edelleen varaa parantaa viimeistelyä, mutta siinä voi hyvinkin auttaa Max Paciorettyn paluu pelikuntoon. Hieman esimakua saatiin jo viimeisimmässä ottelussa, kun Pacioretty iski kaksi osumaa Columbuksen verkkoon.

Molemmat joukkueista pystyy puolustamaan vahvasti, mutta ennen kaikkea kumpikin joukkueista on ollut aivan sarjan parhaimmistoa luomaan maalipaikkoja tasakentällisin. Hieman yli viikko sitten nähty kohtaaminen ei jättänyt kylmäksi ja jälleen sopii odottaa vauhdikasta menoa molempiin suuntiin. Lapulle otetaan yli 5,5 maalia.