NHL pe 12.05. klo 02:00

Carolina Hurricanes - New Jersey Devils

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuka aloittaa Devilsin maalilla ja onko sillä enää edes merkitystä? Hurrikaani ei pysähdy!

Tulevana yönä Carolina Hurricanesilla on mahdollisuus edetä seuraavaan vaiheeseen ja toistaiseksi meno on näyttänyt siltä, että New Jersey Devilsin aseet ei riitä Carolina pysäyttämiseen. Carolina aloitti sarjan murskaamalla Devilsin kahdesti kotona ja vaikka pientä lohtua Devils sai kavennettuaan sarjan, vei Carolina välittömästi maton jalkojen alta. Carolina on jälleen kotiyleisön edessä ja todennäköisesti Devilsin taival tulee päätökseen tämän kauden osalta.

Devilsin kohdalla oli tietyllä tapaa suuret odotukset neljänteen otteluun, sillä ainakin hyökkäyspään ongelmiin löytyi vastaus ensimmäisessä kotiottelussa. Carolina ei kuitenkaan jäänyt maahan makaamaan ja Devilsin nopeasta avausmaalista huolimatta Carolina esiintyi vahvasti neljännessä ottelussa. Pitkään oli tasaista, mutta toisen erän puolen välin kohdalla Carolina painoi kaasun pohjaan ja iski noin viiteen minuuttiin neljä maalia. Vielä erän loppuun Jordan Martinook naulasi lukemiksi 1-6 eikä kolmannessa erässä enää lisäosumia nähty.

Carolina Hurricanes

@Canes
THIS MAN IS ON FIRE 🔥

Devilsin kohdalla maalivahtiosastoa on valitettavasti jouduttu puimaan läpi sarjan ja oikeastaan koko pudotuspelien eikä vieraat ole vieläkään saanut asiaan selvyyttä. Vitek Vanecek on ykköstorjuja, mutta nuori Akira Schmid syrjäytti hänet ensimmäisellä kierroksella. Schmid ei kuitenkaan ole pystynyt yksittäisiä vahvoja esityksiä enempää tarjoamaan ja edellisessä ottelussa Vanecek aloitti jälleen tolppien välissä. Aikaisemmin mainittu toisen erän synkkä viisi minuuttia oli kuitenkin liikaa ja kyseessä oli jo kolmas kerta tässä sarjassa kun Devils vaihtoi maalivahtia kesken ottelun.

James Nichols

@JamesNicholsNHL
Vitek Vanecek night ended with a -2.99 GSAx.

Errr, not great. #NJDevils

Devilsin tarina tällä kaudella on ollut hieno, mutta nyt se tulee päätökseen. Uhmapelaajat on ollut toistaiseksi Carolinan veneessä sarjan aikana ja luottoa löytyy edelleen – lapulle otetaan suoraa kotivoittoa(1×2). Carolinan vastaus tappion jälkeen oli tyly ja enää se tuskin nostaa jalkaa kaasulta. Carolina on myös onnistunut paikkaamaan varsinaisen maalitykin puutteen hyvin ja apua on myös tullut Devilsin maalivahtiosastolta, joka on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin vakaa.