NHL ke 21.12. klo 02:00

Carolina Hurricanes - New Jersey Devils

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh mikä matsi! Sebastian Ahon poissaolo on iso kolaus jo valmiiksi tehottomaan hyökkäykseen – viihdyttävää lätkää on luvassa, mutta maaleilla tuskin juhlitaan!

Ensi yönä on luvassa erittäin laadukas sekä mielenkiintoinen kohtaaminen, kun New Jersey Devils matkaa Carolina Hurricanesin vieraaksi. Molemmat joukkueet ovat olleet pelillisesti sarjan eliittiä ja Itäisessä konferenssissa ainoastaan Boston on ollut parempi. Vaikka Devilsin tuloskunto on surkea, saa tämän parempaa matsia hakemalla hakea.

Carolina on tällä hetkellä todella kova pala purtavaksi. Se on edellisen kerran hävinnyt varsinaisella peliajalla lähes kuukausi sitten ohipelissä Arizonaa vastaan. Voittoja satelee jatkuvasti ja ne tulee myös ansaitusti. Joukkueen alakerta on ollut rautaa ja vaikka maalilta Frederik Andersen on loukkaantuneena, on Pyotr Kotchetkov täyttänyt ykkösvahdin saappaat loistavasti.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Carolina Hurricanes

@Canes
Pyotr was great again 👑

Nyt testataan Devilsin lujuutta tällä kaudella ensimmäistä kertaa oikein kunnolla. Se on pelannut suorastaan fantastista lätkää ja myös tulokset on tullut sen mukaisesti, eli aikalailla ruusuilla tanssimisesta on ollut kyse. Nyt Devils kuitenkin on jäänyt kakkoseksi viidessä matsissa peräkkäin. Toki vastustajat on ollut pitkälti kovaa tasoa, mutta tappio kotona Flyersille lukemin 1-2 oli iso pettymys.

Mitä pelivalintaan tulee, on Uhmapelaajat hieman markkinaa vähämaalisemmalla linjalla liikenteessä. Carolina on menestyksestä huolimatta ollut hyökkäyssuuntaan arvaamaton joukkue. Se pystyy luomaan maalipaikkoja huipputahdilla, mutta viimeistely on ollut odotuksiin nähden suorastaan surkeaa eikä ylivoimapeli myöskään rullaa. Sen lisäksi Sebastian Ahon poissaolo on iso miinus yläkertaan. Näin ollen alle 6,0 maalia varsinaiselle peliajalle kelpaa lapulle – alle kuudella veto osuu ja tasan kuusi maalia palauttaa panoksen.

JFresh

@JFreshHockey
5v5 Team Defence - December 18