NHL la 06.05. klo 03:00

Carolina Hurricanes - New Jersey Devils

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Carolina näytti heti kaapin paikan – löytääkö Devils keinot murtaa Carolinan puolustuksen?

Perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:n pudotuspelien toinen kierros jatkuu yhden ottelun voimin, kun New Jersey Devils pyrkii tasoittamaan sarjan Carolina Hurricanesin vieraana. Äärimmäisen laadukasta ja tasaista sarjaa monet odottaa ja sellainen on varmasti myös luvassa, vaikka ensimmäisen matsin lukemat lopulta pääsi hieman repeämään. Nyt paineet on Devilsillä ja jollain keinolla Carolinan puolustus pitäisi pystyä murtamaan – se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

Devilsiltä uuden sarjan alku ei taaskaan mennyt aivan putkeen ja Carolina nappasi avausottelusta voiton lukemin 5-1. Carolina hallitsi peliä varsinkin avauserässä ja lopulta erätauolle päästiin lukemissa 2-0. Ensimmäisen erän aikana Devils pääsi laukomaan maalia kohti vain kerran. Heti toisen erän alkuun Jesperi Kotkaniemen maali tarkoitti Akira Schmidin iltapuhteen päättymistä. Devils hieman piristyi ja sai myös kavennuksen aikaiseksi, mutta sen suurempaa kiriä ei kuitenkaan löytynyt ja kolmannessa erässä Brady Skjein osuma oli viimeinen naula arkkuun, vaikkakin Jesper Fast vielä kaunisteli lukemia tyhjään maaliin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Carolinalla on omat loukkaantumishuolensa hyökkäyspäässä, kun se on joutunut tulemaan jo pidempään toimeen ilman Andrei Svechnikovia ja myös Teuvo Teräväinen putosi hiljattain rosterista. Devilsillä puolestaan suurimmat kysymysmerkit on hyökkääjä Timo Meierin kohdalla. Meier oli edellisen ottelun sivussa saatuaan kovan tällin aikaisemmassa sarjassa New York Rangersia vastaan. Vaikka Meierin meno Devilsissä ei ole pelkkää tykitystä ollut, on hän kuitenkin parhaimmillaan loistava lisä hyökkäyspäähän.

Amanda Stein

@amandacstein
Timo Meier remains day-to-day per Lindy Ruff

#NJDevils

Kertoimien osalta ottelu on asetettu aikalailla kolikonheitoksi, mutta Uhmapelaajien arvioissa Carolina on kotikaukalossa suosikki ja siispä pientä vetoa päästään poimimaan kotivoitolle. Avausottelu ei toki aivan niin yksipuolinen ollut mitä tulos antaa ymmärtää, mutta suuren osan ajasta Carolina onnistui pitämään Devilsin laukaisupaikat vähissä ja lisäksi isännät onnistui itse maalinteossa hyvällä tehokkuudella. Myös Devilsin maalivahtiosaston ylle tuli taas lisää kysymysmerkkejä, sillä vaikka Schmid on noussut pleijareissa isoon rooliin, on hänet jo kahdesti vaihdettu pois maalilta.