ke 01.05. klo 02:30

Carolina Hurricanes - New York Islanders

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Carolina dominoi ja Islanders rimpuilee mukana – paremmuudesta ei ole epäselvyyttä, mutta maalijuhlia tuskin saadaan aikaiseksi!

New York Islanders lopulta onnistui välttämään puhtaan 0-4 sarjatappion, mutta haaveet jatkopaikan suhteen on äärimmäisen ohuet. Vaikka Carolina Hurricanes ei ole tulosten valossa pelkkää dominointia esittänyt, ei paremmasta joukkueesta ole ollut varsinaisesti epäselvyyttä. Jälleen Islandersin voidaan odottaa roikkuvan mukana, mutta Carolina lähtee otteluun todella selvänä suosikkina ja olisi kieltämättä yllätys mikäli sarja ei tähän matsiin katkeaisi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ei nyt ollut varsinainen vääryys, että Islanders onnistui lopulta yhden otteluvoiton nappaamaan kotiyleisön edessä. Valtavana altavastaajana sarjaan lähtenyt Islanders on ollut jatkuvasti ottavana osapuolena, mutta esimerkiksi toinen ottelu olisi voinut voitoksi kääntyä ilman kolmannen erän sulamista. On kuitenkin tullut selväksi se, että hallinnalla Islanders ei voittoja nappaa ja Carolina pystyy parhaimmillaan etenkin tappioasemassa laittamaan melkoisen pyörremyrskyn käyntiin Islandersin alueella.

New York Islanders

@NYIslanders
WINNNNNNER WINNNNNNER CHICKEN DINNNNNNNNNER

Islandersilla tällä hetkellä tärkein pelaaja löytyy tolppien välistä. Semyon Varlamov on hoitanut oman tonttinsa hyvin eikä syytä veskarin vaihdokselle ole, varsinkin kun Ilya Sorokin kävi kolmannessa ottelussa testaamassa virettään – noin ottelun puolessa välissä Sorokin sai siirtyä takaisin penkille kolmen päästetyn maalin jälkeen. Carolinalla kysymysmerkit on jälleen viimeistelyn yllä – vaikka onnistumisia on tullut kelvollinen määrä, on 5vs5 pelatessa isäntien laukaisuprosentti ollut pudotuspelijoukkueista heikoin.

Kuten on jo käynyt ilmi, Carolina lähtee kotiyleisön edessä suurena suosikkina, mutta nykyisillä kertoimilla isäntien pelaaminen ei varsinaisesti enää houkuttele. Sen sijaan napataan koppi vähämaalisuudesta alle 5,5 linjalla. Mitään suuria yllätyksiä pelillisesti tuskin on luvassa, vaan toivotaan että Carolina hakkaa päätä seinään Varlamovin kanssa siinä missä Islandersin omat paikat jää jälleen vähiin.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.