pe 15.10. klo 02:00

Carolina Hurricanes - New York Islanders

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Islanders pääsee kovaan testiin heti vieraskiertueen alussa!

Metropolien divisioonan parhaimmistoon kuuluvat Carolina Hurricanes ja New York Islanders asettuvat vastakkain kauden avausottelussa. Kahden huippujoukkueen mittelössä marginaalit on pienet, mutta pelivalinnan osalta vieraiden menestys kiinnostaa. Ottelusta ei välttämättä ole luvassa ilotulitusta, mutta viihdyttävä taisto on varmasti luvassa.

Carolina voitti viime kaudella runkosarjassa oman divisioonan yhden pisteen erolla, mutta pudotuspeleissä tie lopulta katkesi Tampa Bay Lightningia vastaan. Kausi oli monella mittarilla erittäin hyvä, mutta silti kesällä joukkueeseen haettiin muutosta isolla kädellä. Iso menetys oli puolustuksesta Dougie Hamiltonin lähtö New Jersey Devilsiin ja samalla myös koko maalivahtiosasto laitettiin uusiksi. Etenkin Alex Nedjelkovicistä luopuminen herätti ihmetystä, mutta kassarikaksikoksi hankittiin lopulta Antti Raanta ja Frederik Andersen. Tulopuolella löytyy pelaajia kuten Jesperi Kotkaniemi, Ethan Bear ja Tony DeAngelo. Kokonaisuutena Carolinalla on jälleen kasassa erittäin vahva rosteri, mutta alkuun kannattaa suhtautua pienellä varauksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Islanders saa todellisen testin heti kauden alkuun, sillä se aloittaa 13 ottelun mittaisella vieraskiertueella. Viime kaudella matka katkesi konferenssifinaaleissa, mutta jälleen Islandersia povataan menemään pitkälle, vaikka se ei kaikista säkenöivin joukkue olekaan. Barry Trotzin Islandersissa korostuu nimenomaan vahva puolustuspelaaminen ja illasta toiseen se pystyy olemaan ärsyttävä vastus kenelle tahansa. Toisin kuin kotijoukkueella, ei vieraiden vaihtuvuus ole ollut kovinkaan suurta. Lähtijöistä mainittakoon Nick Leddy ja Jordan Eberle ja uusia hankintoja ovat muun muassa Zdeno Chara ja Zach Parise. Maalivahtiosasto oli viime kaudella Islandersin vahvuus ja sitä odotetaan myös tällä kaudella. Semyon Varlamov on loukkaantumisen vuoksi sivussa, mutta Ilja Sorokin on pätevä korvaaja.

Molemmille joukkueille ottelu on hyvä paikka mitata alkukauden tasoa. Carolinalta löytyy ylöspäin paljon tulivoimaa, mutta Islandersin puolustus pystyy pitämään Sebastian Ahon ja kumppanit poissa huippupaikoilta. Tiivis ja selvän yhteisen sävelen omaava vierasjoukkue kelpaa kokeiluun. Lapulle valitaan siis Islandersin voittoa varsinaisella peliajalla maltillisella panostuksella.