su 21.04. klo 00:00

Carolina Hurricanes - New York Islanders

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL:n pudotuspelit on vihdoin täällä – ensimmäisessä sarjassa odotuksissa on yksipuolista menoa Carolinan toimesta!

NHL:ssä runkosarja on taputeltu ja pudotuspelien pariin päästään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun ensimmäisenä parivaljakkona kaukaloon luistelee Carolina Hurricanes sekä New York Islanders. Odotukset on melko yksipuolisessa sarjassa, sillä Islanders on Washingtonin jälkeen kenties heikoin jatkoon selvinnyt joukkue ja Carolina puolestaan on suurimpien mestarisuosikkien joukossa. Kaksikon edellisen keskinäinen kohtaaminen nähtiin kuukausi takaperin, kun Carolina kävi hakemassa tylyn vierasvoiton lukemin 1-4.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Carolinalla on tänä keväänä kaikki avaimet mennä aina päätyyn saakka, sillä suuria heikkouksia joukkueessa ei ole. Maalivahtiosastokin saatiin lopulta hyvään kuntoon, kun muun muassa Frederik Andersen esitti vahvoja otteita runkosarjan lopulla palattuaan kokoonpanoon. Carolina pystyy tasakentällisin pelatessa dominoimaan mielin määrin, mutta tuttuun tyyliin katseet on siinä pystyykö hyökkäys viimeistelemään tonttinsa. Siirtotakarajalla hankittu Jake Guentzel on ollut odotetun loistava lisäys Sebastian Ahon rinnalle.

Carolina Hurricanes

@Canes
Ready for the challenge ahead 👊

Islanders pelasi runkosarjan loppusuoran tulosten valossa loistavasti, mikä antaa kenties pientä uskoa vieraiden mahdollisuuksiin. Matthew Barzal oli hyökkäyksen ykkösnimi keräten 80 ottelussa yhtä monta pistettä, mutta lisäksi Brock Nelson, Bo Horvat sekä Kyle Palmieri saivat kaikki 30 maalin rajapyykin rikki. Maalivahtiosastoon Islandersin meno ei tule kaatumaan, sillä Ilya Sorokin sekä Semyon Varlamov muodostavat erinomaisen parivaljakon. Sen sijaan erikoistilanteet tulee olemaan iso huolenaihe – siinä missä Carolinan ylivoima oli runkosarjassa sijalla 2. ja alivoima puolestaan sarjan parasta, oli vieraiden ylivoima keskikastin tuntumassa ja alivoima koko NHL:n heikointa.

New York Islanders

@NYIslanders
#Isles Noah Dobson joined the team for practice.

Islanders voi kerran tai ehkä kahdesti yllättää, mutta kyllähän Carolinan pitäisi matkata seuraavalle kierrokselle ilman suuria ongelmia. Carolinalta Jesper Fast lienee ainoa poissaolija, kun Islandersilta puolestaan suurin kysymysmerkki on saadaanko huipputärkeä puolustaja Noah Dobson heti ensimmäiseen matsiin rosteriin ja missä kunnossa. Näistä lähtökohdista sarjan avaukseen lapulle napataan Carolinan suoraa voittoa(1×2).

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.