NHL la 09.04. klo 02:00

Carolina Hurricanes - New York Islanders

Carolina voittanut Islandersin peräti yhdeksän kertaa putkeen!

Viime aikoina ailahtelevaisesti esiintynyt Carolina Hurricanes saa vieraakseen tällä kaudella yllättävän heikosti esiintyneen New York Islandersin. Carolina on kärsinyt viime aikoina ajoittaisista maalinteko-ongelmista. Pudotuspeliviivasta kauas jäänyt Islanders on puolestaan kerännyt viime aikoina pisteitä tiiviin puolustuspelinsä kautta.

Carolina palasi voittokantaan kahden perättäisen tappion jälkeen, kun joukkue kaatoi Buffalo Sabresin 5–3-lukemin. Sebastian Ahon johtama hyökkäyskalusto on kuitenkin kärsinyt viime aikoina tehottomuudesta ja huonosta onnesta. Samaan aikaan joukkueen puolustus- ja maalivahtipeli on ollut pääosin hyvällä tasolla, joten itäisen konferenssin toisella sijalla majaileva Carolina on pystynyt keräämään pisteitä huonosta viimeistelystä huolimatta. Jesperi Kotkaniemi on ollut ja on sivussa Carolinan hyökkäyskalustosta loukkaantumisen vuoksi. On kuitenkin vain ajan kysymys milloin Carolinan epäonni loppuu ja maaliverkko alkaa heilua joukkueen luominen maalipaikkojen edellyttämällä tahdilla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Islanders on totuttuun tapaan puolustanut tiiviisti, mutta hyökkäyspäässä joukkueen tekeminen on ollut tehotonta. Viime kausilla vahvasti pudotuspeleissä esiintynyt Islanders on jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle ja välimatka pudotuspeliviivaan alkaa olla liian pitkä viime aikaisista voitoista huolimatta. Islandersin kannalta ei myöskään lupaa hyvää, että Carolina on vienyt nimiinsä peräti yhdeksän edellistä joukkueiden välistä kohtaamista.

Vaikka Carolina onkin kärsinyt viime aikoina tehottomuudesta, on joukkueen materiaali niin laaja, että Islanders on tehottoman hyökkäyspelinsä johdosta suuressa alakynnessä Erityisesti viime kausina Carolina on ollut Islandersille todella ikävä vastus. Uhmapelaajat uskoo saman trendin ja Carolinan hyökkäysvoiman kantavan joukkueen voittoon kotikentällään. Pelivalinnaksi nostetaan Carolinan voitto varsinaisella peliajalla (1X2).

10 euroa pelirahaa