NHL pe 27.05. klo 02:00

Carolina Hurricanes - New York Rangers

Hurricanesin ja Rangersin välillä vähämaalisuus kelpaa jälleen kupongille!

On päästy jälleen siihen pisteeseen, että Carolina Hurricanesin ja New York Rangersin välinen ottelusarja on tasan. Carolina aloitti vahvasti voittamalla molemmat ottelut kotona, mutta samoin myös Rangers onnistui hyödyntämään kotiedun voittaen kaksi edellistä taistoa. Maalimäärien osalta vähämaalisuus on ollut teemana ja samalla linjalla jatketaan edelleen.

Monet odotti tästä sarjasta varsin yksipuolista pitkälti sen takia, että Rangers oli ensimmäisellä kierroksella ajoittain todella pahoissa ongelmissa tasakentällisin, mutta toistaiseksi Carolina ei ole saanut koneita täydellisesti käyntiin. Edelleen Rangersin vahvuus tässä sarjassa on maalivahtipeli, mutta se on myös onnistunut kääntämään erikoistilanteet hieman edukseen. Neljän ottelun jälkeen Rangers on osunut ylivoimalla kahdesti, kun Carolina hakee vielä ensimmäistä onnistumista.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vähämaalinen sarja oli odotuksissa ja sellainen on myös saatu. Edellisen ottelun viisi maalia oli toistaiseksi korkein määrä ja ennen kaikkea Carolinan osalta on hieman huolia ilmassa. Vastassa on tämän kauden paras maalivahti eikä maalivire ole tällä hetkellä parhaimmillaan – neljään otteluun Carolina on varsinaisella peliajalla tehnyt vain viisi maalia. Toki myös Antti Raanta pelaa tällä hetkellä loistavia pudotuspelejä, mikä antaa mahdollisuuden voittaa vähämaalisia otteluita.

Alle 5,5 maalia kelpaa maltillisella panoksella kupongille. Carolinan pitäisi hiljalleen herätä, mutta vaikka Rangers on kaksi edellistä ottelua voittanut, on Carolina kotiyleisön edessä ja peluutusedun turvin selvä suosikki. Kotona Carolina on toistaiseksi ollut pudotuspelien ajan voittamaton ja sen pitäisi pystyä pitämään Rangersin kärkinimet aisoissa. Vähämaalinen ja pienten marginaalien matsi on jälleen odotuksissa. Myös Carolinan kannattaa kannattaa harkita.

10 euroa pelirahaa