NHL ti 31.05. klo 03:00

Carolina Hurricanes - New York Rangers

Rangers on altavastaaja, mutta sillä on avaimet katkaista Carolinan voittoputki kotona ja napata jatkopaikka!

Tulevana yönä saadaan vihdoin päätös Carolina Hurricanesin ja New York Rangersin väliselle ottelusarjalle. Rangers on onnistunut ylittämään odotukset ja laittamaan Carolinan kerta toisensa jälkeen erittäin tiukille, mutta vielä on se vaikein tehtävä edessä, eli napata ratkaiseva voitto vieraissa. Carolina on kotona ennakkosuosikki, mutta muutama iso kysymysmerkki löytyy.

Carolinan osalta odotukset tähän sarjaan oli korkealla, mutta melko erikoinen ongelma on noussut esille. Kotona Carolina on ollut voittamaton läpi pudotuspelien, mutta vastaavasti se ei ole onnistunut kahdessa sarjassa voittamaan yhtään ottelua vieraissa. Ennen kaikkea viimeistelyn ja maalivahtipelin kohdalla onnistumiset on osunut kotiyleisön eteen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Rangers on onnistunut pitämään Carolinan aisoissa. Se ei tasakentällisin ole dominoiva eikä sitä myöskään odoteta, mutta kaksi isoa kamppailua on kääntynyt vieraiden eduksi – erikoistilanteet ja maalivahtipeli. Carolinan maalilla Antti Raanta on pelannut hyvät pudotuspelit, mutta viimeisimmässä ottelussa selän taakse meni pari liian helppoa maalia ja hänet vaihdettiin sivuun toisessa erässä. Igor Shesterkin on ollut Rangersin maalilla fantastinen ja edellisessä matsissa 37 torjunnan lisäksi hän nappasi myös kaksi syöttöpistettä. Rangersin kannalta myös yksi plussa on se, että Barclay Goodrow palasi kokoonpanoon.

Ratkaisevaan otteluun lähdetään hakemaan sarjan ensimmäistä vierasvoittoa. Mistään jättibetsistä ei ole kyse, mutta pieni panos vieraille on paikallaan. Edellisessä ottelussa tehtiin ensimmäistä kertaa yli viisi maalia, mutta jälleen odotukset on vahvasti vähämaalisuuden ja pienten marginaalien väännön suuntaan. Carolina pystyy tasakentällisin pelatessa olemaan kuskin paikalla, mutta erikoistilanteissa Rangers on ollut tappavan tehokas ja maalivahtiosastolla ero on alkanut kasvamaan entisestään vieraiden eduksi.

10 euroa pelirahaa