NHL la 22.01. klo 02:00

Carolina Hurricanes - New York Rangers

Nyt tuli eteen kova haaste! Ruuvaako Carolina Hurricanes silti monsterivaihteen silmään?

Carolina Hurricanes on saanut hyvän lepotauon edellisen ottelunsa jälkeen, jossa se murjoi vieraissa Boston Bruinsin maanrakoon. New York Rangers on kolmen ottelun voittoputkessa, mutta Raleigh’ssa sitä odottaa äärimmilleen viritetty haaste. Viihdettä ei taatusti jää puuttumaan, kun maaljyvänsä viime aikoina löytäneet ryhmät iskevät yhteen.

New York Rangers kaatoi vastustamattomasti 6–3-numeroin Toronto Maple Leafsin edellisessä ottelussaan ja sitä ennen se oli ehtinyt napsia varsinaisella peliajalla vierasvoitot niin San Jose Sharksia kuin Philadelphia Flyersiakin vastaan. Yllättävän laajalla rintamalla onnistumisia viime aikoina saanut vierailija tarjoilee erinomaisen haasteen liekeissä olevalle kotijoukkueelle.

🔥 200 KÄTEISKIERROSTA - EI KIERRÄTYSTÄ!

Saat Galaksinolta 200 käteiskierrosta ja femman Live-kasinoon! That´s it!

Ei rekisteröintiä – ei säätöä. Käteisvoitot – ei kierrätystä. Ei maksivoittoa – nosta niin paljon kuin haluat.

NÄIN SAAT KÄTEISKIEKAT

Hurrikaanipaitojen edellinen ottelu oli totaalinen nöyryytys. Joukkue asensi pikkumustan Tuukka Raskin selän taakse avauserässä viisi kertaa ja niittasi vielä kolmoserässä kahteen otteeseen. Loppunumerot 1–7 eivät ole tuttu näky TD Gardenilla ottelun päätteeksi – ainakaan vieraiden hyväksi. Huima voitto nostatti taatusti entisestään tunnelmaa itäisessä konferenssissa parhaalla pistekeskiarvolla operoivan Rod Brind’Amurin miehistön keskuudessa.

Molemmat joukkueista ovat viime aikoina viimeistelleet todella vakuuttavasti maalipaikoistaan tasakentällisin, minkä lisäksi myös ylivoimapelaaminen on onnistunut. Kuten sanottu, Carolina onnistui Boston-kylvetyksessään päätöserässä ylivoimista ja ottelukohtaiseksi prosentiksi muodostui 66,6%. Kun joukkue voitti kotonaan viime lauantaina Vancouver Canucksin, onnistui se niin ikään vakuuttavasti erikoistilannepelaamisessaan iskettyään yhden maalin kahdesta ylivoimatilaisuudesta.

Rangers puolestaan pelaa koko sarjan kymmenenneksi parasta ylivoimaa (22,8%), eikä jää juurikaan Hurricanesista isossa kuvassa. Pelivalintana runsasmaalinen, vähintään kuuden maalin kamppailu kiinnostaa (yli 5,5). Kerroin on riittävä, sillä molempien joukkueiden maaliodottama on poikkeuksellisen korkealla, mikä omalta osaltaan lisää vedon lisää kannattavuutta tarjotulla palautuksella.

10 euroa pelirahaa