NHL pe 03.12. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Ottawa Senators

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Selviääkö väsynyt Ottawa edes hallista ulos Carolinan käsittelyn jälkeen?

Ensi yön NHL-kierroksella voi olla rumat lukemat luvassa, kun alkukauden parhaimmistoon kuulunut Carolina Hurricanes isännöi väsynyttä Ottawa Senatorsia. Paljoa tämän suuremmaksi tasoero ei kiekkomaailman parhaassa sarjassa enää kasva. Ottelun juoni on siis selvä – Carolina vie ja Ottawa vikisee.

Carolina on kokonaisuudessaan pelannut loistavaa kautta niin pelillisesti, kuin myös tulosten muodossa. Viimeiset viisi ottelua on kuitenkin tuonut peräti neljä tappiota, mutta sen suuremmin ei kannata huolestua. Normaalissa tilanteessa Ottawa ei välttämättä olisi kaikista sytyttävin vastustaja ja sitä myöten avautuisi paikka ohipelille, mutta alavireisten tulosten myötä Rod Brind’Amourin miehistön motivaatiota ei tarvitse arvailla. Carolina pyyhkii vierailla lattiaa jokaisen osa-alueen vertailussa ja etenkin laajalti vyöryvä hyökkäyspeli tulee olemaan myrkkyä väsyneelle Ottawalle. Alakerrasta sivussa ovat todennäköisesti Anthony DeAngelo ja Brett Pesce. Kaksikon poissaolosta on laskettava miinusta, mutta siihen ei vielä Carolinan peli kaadu.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Ottawan surkeat otteet sai jatkoa viime yönä, kun se joutui kotona pahasti alisuorittaneen Vancouver Canucksin murskaamaksi lukemin 2-6. Toistaiseksi 20 matsia on tuonut pistepussiin vain yhdeksän pinnaa eikä peli kulje millään osa-alueella. Tällä hetkellä jopa Arizona Coyotes herättää enemmän luottamusta, eli nopeaa ryhtiliikettä joukkue tarvitsee. Materiaali kun on mitä on, ei sellaista taida olla luvassa. Hyökkäyspään tuotanto on muutaman kärkinimen varassa eikä maalivahtiosastosta ole paikkaamaan puolustuksen mokia. Viimeisissä viidessä ottelussa vastustajat on takonut hurjat 27 osumaa.

Keskellä voittoputkea matkaava ja ylimielinen Carolina voisi olla Ottawalle yllätettävissä, mutta omaan tasoon selvästi alavireisesti suorittanut Carolina tuskin jättää edes muruja pöydälle. Isännillä on fantastinen paikka jyrätä tiensä voittoon ja sen puolesta lähdetään hakemaan myös vedot. Carolinan vähintään kahden maalin voitolle tarjotut kertoimet 1,80 tuntumassa ei kuulosta korkealta, mutta puhtaasti valtavaan tasoeroon lisättynä Carolinan lepoetu tekee isännistä ylivoimaisen ennakkosuosikin. Tässä kohtaa ei kannata aikailla, vaan painella suoraa tietä kohti buukkereita ja laittaa vedot tulille!