NHL la 12.03. klo 22:00

Carolina Hurricanes - Philadelphia Flyers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Carolina Hurricanes vyöryy parhaaseen katseluaikaan! Saako Rasmus Ristolaisen miehistö taas kyytiä?

Lauantai-iltana päästään mehustelemaan huippukiekolla – ja jälleen suomalaisittain todella kiinnostava ottelu on tiedossa. Kaiken muun hyvän lisäksi Yle televisioi ottelun kaikkien telkkarin omistavien suomalaisten olohuoneisiin! Ottelusta itsessään saattaa muodostua jokseenkin yksipuolinen näytös. Philadelphia Flyers on lukeutunut tällä kaudella koko sarjan pahimpiin rupusakkeihin, eikä juuri valoa ole näkyvissä.

Rasmus Ristolainen sai juuri pitkän jatkosopimuksen Philadelphiaan, joka rypee tällä hetkellä syvissä vesissä. Kun yksi kovimmista ryhmistä koko sarjassa tulee vastaan, saattaa kyyti olla todella kylmää. Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen sekä Jesperi Kotkaniemen tähdittämä isäntä kairasi edellisessä ottelussaan kivikovan voiton Colorado Avalanchea vastaan kotonaan 2–0-numeroin. Huikea Antti Raanta pelasi hurrikaanimaalilla nollapelin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tulevassa ottelussa ovat vastaikkain sarjan paras erikoistilannejoukkue sekä huonoimpiin lukeutuva vastaava – jokainen varmasti voi päätellä, kumpi on kumpi. Anthony DeAngelon puuttuminen on hieman muuttanut Hurricanesin ylivoimakoostumuksia, mutta laatu on säilynyt. Coloradoa vastaan voittomaalin iski kaikessa hiljaisuudessa todella vahvaa kautta pelaava puolustaja Ethan Bear.

Hyvät neuvot ovat kalliita Flyersille ja tästä tulee sille enemmän tai vähemmän selviytymistaistelu. Vierailijan otteluohjelma ei ole helppoudella pilattu – edellisessä matsissa tuli takkiin Florida Panthersin vieraana maalein 6–3. Ykkösvalinnassa on luotettava isäntiin ja kupongille otetaankin kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Carolina Hurricanes -1,5).

Napataan tällä kertaa vielä toinenkin kohde kupongille! Lyhyen vaihtomatkan toisessa erässä Carolina Hurricanes pääsee vyöryttämään Philadelphian päätyyn järjettömän paineen, eikä maaleilta vältytä. Vieraillekin voi muutamia paikkoja tarjoutua, mutta selvää on, että kakkosperiodissa nähdään maaleja. Kohde on mallia “Missä erässä eniten maaleja – 2. erä”. Mene tästä LuckyCasinolle ja betsaa Uhmapelaajien kohteita ilman huolta tappiosta.