NHL su 14.11. klo 02:30

Carolina Hurricanes - St. Louis Blues

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vierailla on lepoetu, mutta Carolina nousee siitä huolimatta selväksi ennakkosuosikiksi!

Tulevana yönä NHL tarjoilee jälleen ison kasan kiekkoviihdettä. Carolina Hurricanesin ja St. Louis Bluesin välille voidaan povata laadukasta taistoa, sillä kumpikin joukkue on heti kauden alkuun kerännyt pisteitä hurjalla tahdilla. Molemmilla tulokset pitää sisällään jonkin verran ylisuorittamista, mutta etenkin vieraiden todellinen taso arveluttaa.

Carolinan peräti yhdeksän ottelun mittainen voittoputki katkesi Florida Panthersia vastaan, mutta heti perään hallitseva mestari Tampa Bay Lightning kaatui lopulta ansaitusti jatkoajalla. Carolinan erittäin laadukas materiaali mahdollistaa hyökkäyspään rummutuksen useamman ketjun voimalla ja omassa päädyssä loistava maalivahtipeli paikkaa tarvittaessa puolustuksen jättämiä aukkoja.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Siinä missä Carolinan hyvät esitykset on tuottanut sitäkin parempia tuloksia, on Bluesilla puolestaan heikommat esitykset tuonut runsaasti pisteitä. Hyvä maalivahtipeli ja loistavasti operoiva ylivoima auttaa paljon. 5vs5 pelattaessa maaliodottamien suhde on noin 47% tuntumassa, eli mistään dominoinnista ei ole ollut kyse ja nykyinen pistetahdi tulee todennäköisesti hidastumaan nopeasti ilman selvää pelillistä parannusta.

Carolina pelasi viime yönä Philadelphia Flyersia vastaan kaksi erää todella hyvää jääkiekkoa, mutta Carter Hartin huippupeli tolppien välissä antoi Flyersille mahdollisuuden nousta kolmannessa erässä rinnalle ja lopulta ohi. Lepoetu on siis vierailla. Antti Raannan loukkaantumisen myötä Frederik Andersen todennäköisesti jatkaa isäntien maalilla. Andersen on kantanut kauden alussa todella suuren vastuun ja toistaiseksi tilastot näyttää erinomaisilta. Carolinalta Nino Niederreiter on todennäköisesti yhä sivussa eikä Brett Pescen pelikunto ole vielä tiedossa. Bluesilta puolestaan Torey Krug ja Brayden Schenn ovat olleet sivussa edellisistä otteluista.

Carolinalta löytyy enemmän kuin tarpeeksi tulivoimaa horjuttamaan vieraiden alakertaa, mutta mitään ylijuoksua ei kuitenkaan kannata odottaa. Lepoetu menee vieraille, mutta Uhmapelaajat pitää Carolinaa siitä huolimatta sen verran vahvempana joukkueena, että lopullinen kotivoitto löytää tiensä kupongille.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!