NHL su 05.03. klo 22:00

Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tässä on pelivalintojen “Mersu”! Lightning vaikeista lähtökohdista Carolinan vieraaksi

Carolina Hurricanesin tuore suomalaishankinta ei ole vielä debytoinut joukkueen paidassa odottelu jatkuu myös sunnuntain yli. Todellinen herkkupala on kuitenkin kiekkojännäreille tarjolla viikonlopun päätteeksi, kun Tampa Bay Lightning haastaa Raleigh’ssa hurrikaaninuttuisen isännän. Vierailija oli askissa viimeksi eilen, kun se hävisi rumasti Buffalo Sabresille.

Tampa Bay Lightningin lähtötilanne otteluun NHL:n parhaisiin tällä hetkellä lukeutuvaa Carolina Hurricanesia vastaan on haasteellinen. Jon Cooperin miehistö hävisi eilen illalla Buffalo Sabresille lopulta numeroin 5–3, mutta oli läpi kamppailun täysin telineissä – pahimmillaan puhvelipaidat johtivat salamoita jo neljällä maalilla. Hurricanes on saanut selvästi ruhtinaalisemmin palautumisaikaa, sillä se pelasi viimeksi lauantain vastaisena yönä. Komea 1–6-vierasvoitto Arizona Coyotesia vastaan oli varmasti omiaan nostamaan tunnelmaa joukkueessa parin niukkaakin niukemman tappion jälkeen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Carolina Hurricanes

@Canes
DESERT DOMINATION

Jesse Puljujärven debyyttiä saadaan edelleen odottaa, mutta tiettävästi mistään loukkaantumisesta ei suomalaisen kohdalla ole kyse. Tämä tarkoittaa että sairastuvalla jatkavat ainoastaan pitkäaikaisloukkaantuneiden listalla oleva Jake Gardiner, Max Pacioretty ja Ondrej Kase. Vierailla sivussa on puolustaja Erik Cernak.

Carolina Hurrines on ollut läpi kauden tasainen ja tällä hetkellä se on kenties kaikista vakuuttavin joukkue tarunhohtoisessa. Kun katsotaan laajempaa otantaa, on joukkue pelannut 16 edellistä otteluaan vain kolmella tappiolla. Lightningin lähtökohdat lauantaille ovat kuluttavan Buffalo-koitoksen jälkeen vaikeahkot ja parhaimmassakin tilanteessa salamapaitainen vierailija olisi nähtävissä vain haastajana. Lopullinen kotivoitto on tässä matsissa pelivalintojen ”Mersu”!

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Carolina Hurricanes), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Carolina Hurricanes” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.