NHL la 15.01. klo 20:00

Carolina Hurricanes - Vancouver Canucks

Onko Carolina Hurricanes toipunut tolkuttomasta löylytyksestä?

Carolina Hurricanes sai rumasti selkäänsä Columbus Blue Jacketsia vastaan edellisessä ottelussaan ja lauantai-iltana Vancouver Canucks mittaa hurrikaanilauman virettä. Vierailija oli hyvässä vireessä, mutta sitten se vieraili Floridassa, missä sattuu olemaan tällä hetkellä kaksi poikkeuksellisen vahvaa joukkuetta.

Hiljattain seitsemän ottelun voittoputkessa olleen Vancouver Canucksin pisteputki katkesi Floridassa, kun ensin se sai kyytiä Panthersilta ja sitten vielä Tampa Bay Lightningilta. Joukkue on ollut pitkään reissussa, sillä luvassa on jo seitsemäs perättäinen kamppailu vieraissa. Pieniä hyytymisen merkkejä on kieltämättä ollut ilmassa ja vielä Hurricanes-kamppailun jälkeenkin Vancouver pelaa kaksi vieraskamppailua ennen kotiinpaluuta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Nykytilanteessa kokoonpano elää jatkuvasti ja Canucks on pelannut melko vaihtelevalla miehistöllä. Tällä hetkellä Justin Dowling sekä Alex Chiasson ovat tiettävästi ainoat Covid-19 -menettelyllä sivussa olevat pelaajat vierailla. Hurrikaanipaidoilla Jakob Slavin puuttuu samasta syystä kokoonpanosta. Loukkaantumisten vuoksi Carolinalla ovat sivussa Jake Gardiner sekä Antti Raanta ja vierailla puolestaan Travis Hamonic ja Brandon Sutter.

Hurricanesilta nähtiin edellisottelussa todella epätyypillinen ohipeli, kun se hävisi tennisnumeroin 0–6 kotonaan Columbus Blue Jacketsille. Joukkue oli todella surkea ja Elvis Merzlikins piti hyökkääjiä pilkkanaan maalipaikka toisensa perään. On varmaa, että hurrikaanilaumalla on jotain hampaankolossa ja Rod Brind’Amurin joukoille kelpaa heittää betsit lauantaina. Olisi todella eriskummallista, jos isäntien meno ei muuttuisi.

10 euroa pelirahaa