NHL ma 16.01. klo 00:00

Carolina Hurricanes - Vancouver Canucks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Antti Raanta poppareilla! Imuroiko Vancouver Canucks itsensä jälleen tappioon?

Carolina Hurricanes on napsinut pari voittoa peräkkäin. Viimeksi punapaitoihin kompastui Pittsburgh Penguins, joka hävisi Raleigh’ssa sunnuntain vastaisena yönä. Palautumisaika seuraavaan matsiin ei isännille ole pisimmästä päästä, mutta sama pätee vieraisiin. Vancoucer Canucks on lisäksi joutunut matkustamaan pelipaikoille Miamista, jossa se kärsi niukan tappion Florida Panthersille viime yönä.

Isäntien viimeistely on ollut viime aikoina tikunnokassa. Pitkän peräti 11 ottelua kestäneen voittoputken jälkeen joukkueen ruuti oli hetken aikaa todella märkää. Viime aikoina voittoja on tosin taas tullut ja voi olla vakuuttunut, että Hurricanes saa myös Canucksia vastaan riittävästi maalipaikkoja. Vancouver on mille tahansa joukkeelle viheliäinen vastustaja, sillä sen kärkikorissa on hyökkäyspäässä hurja taitotaso.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Vierailija ei kuitenkaan puolusta kollektiivina kovin laadukkaasti ja maalivahtiosasto on täynnä kysymysmerkkejä. Vieraskiertue on ollut raskas ja tuonut neljä tappiota. Merkittävästi Vancouveria joukkueena kuvastaa, että se on mättänyt edellä mainitulla neljän matsin otannalla neljä maalia kaikissa otteluissa ja ottanut silti kerta toisensa jälkeen takkiin. Thacher Demko on edelleen sivussa maalivahtiosastolta, joten jää nähtäväksi pelaako Spencer Martin taas. Koska pelataan perättäisenä päivänä, ei Collin Delian aloitusvuoro yllättäisi.

Vancouver Canucks

@Canucks
Tyler Myers gets his first goal of the season, but the #Canucks can’t complete the comeback in South Florida.

@BudweiserCanada HIGHLIGHTS | vancanucks.co/3XibiB9

Carolina osalta ykkösmaalivahti Frederik Andersen palasi kehiin, mikä tarkoittaa yhden kovan veskarin joutuvan aina katsomoon. Parissa edellisessä ottelussa tämä poppareilla on ollut Antti Raanta. Todennäköisesti maanantaiyönä maalissa on Pjotr Kotšetkov – monen nykyvalmentajan tyyliin kuuluu vaihtaa maalivahtia perättäiselle pelipäivälle eikä Rod Brind’Amur ole ollut poikkeus.

Pelivalinnaksi otetaan yli 6,5 maalia -kohde. Canucksin etsikkoaikoja ovat erikoistilanteet ja kärkikori saattaa pystyä tekemään tuhojaan myös tasaviisikoin. Toisaalta isäntä mättänee noin kuusi maalia, jos vierailija ei ole alle vuorokaudessa oppinut puolustamaan. Lisäksi Delia maalinsuulla osoittaa kaudesta toiseen, minkä ei voittavissa joukkueissa pelaa.

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Maalimäärä – yli 6,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Maalimäärä yli 6,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 52,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleCarolina Hurricanes - Vancouver Canucks15.01.2023