NHL la 19.03. klo 01:00

Carolina Hurricanes - Washington Capitals

Jatkuuko Carolinan hurja kotivire, vai tykittääkö Washington tiensä voittoon?

Tulevana yönä isketään kaksi väsynyttä jengiä vastakkain, kun Carolina Hurricanes pääsee isännöimään Washington Capitalsia. Molemmat joukkueet pelasi edellisenä yönä – Carolina kärsi tappion Toronton vieraana ja Washington kävi runtelemassa Columbuksen tylysti lukemin 7-2. Carolinalla on monta vähämaalista ottelua alla, mutta Washingtonin kaatamiseen ei välttämättä pelkkä vahva alakerta riitä.

Carolinalta vaaditaan ennen kaikkea tehoja. Hyökkäyspäässä paikkoja aukeaa riittävästi ja maaliodottamien osalta joukkue kuuluu odotetusti aivan kärkipäähän, mutta maalinteon kanssa on tällä hetkellä vaikeaa. Ei mitään hälyttävää, mutta esimerkiksi edellinen neljän maalin ilta oli 26.2. kotivoitossa Columbusta vastaan. Carolina laukoo paljon, mutta nyt irtokiekot pitäisi myös iskeä sisään.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Washingtonin matseissa puolestaan on päästy nauttimaan maaleista koko rahan edestä. Viimeisten kahdeksan ottelun aikana seitsemässä verkko on heilunut vähintään kuudesti – ainoan kerran alle jäätiin nimenomaan tämän kaksikon välillä, kun Washington vei kotiluolassa voiton lukemin 4-0. Columbusta vastaan ykköskenttä oli odotetusti tehokas ja lisäksi loukkaantumisista kärsinyt Anthony Mantha sai maalihanoja auki kahdella osumalla.

Molemmat joukkueet pystyy puolustamaan hyvin ja myös maalivahtiosastolta löytyy laatua, mutta yli 5,5 maalille tarjotut kertoimet on poimittava vetokoriin. Carolinan vieraana maalien tekeminen on vaikeaa – sen on saanut kokea moni joukkue kuluneella kaudella. Sitä vastaan kuitenkin luodaan verrattain paljon maaliodottamaa ja maalilla etenkin Frederik Andersen on joutunut paikkaamaan alakertaan jääviä aukkoja. Nyt maaleilla nähdään todennäköisesti Antti Raanta sekä Ilya Samsonov. Toivotaan Carolinan löytävän taas maalivireen ja vieraiden jatkavan viimeaikaista tykistystä!

10 euroa pelirahaa