NHL ti 01.11. klo 01:00

Carolina Hurricanes - Washington Capitals

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pitkä vieraskiertue väsyttää! Onko nopeampi ja taitavampi hurrikaanimiehistö liikaa Capitalsille?

Carolina Hurricanes kärsi edellisessä kotikamppailussaan yllätystappion ja viime aikoina sillä on ollut muutenkin pieniä vaikeuksia realisoida huippuluokan maalipaikkojaan tulostaululle. Tiistain vastaisena yönä siihen on kuitenkin uusi mahdollisuus, kun peräti neljännen perättäisen vierasottelunsa tahkoava Washington Capitals ottaa mittaa hurrikaanipaidoista.

Capitals on aloittanut kautensa kohtuullisesti, mutta alkaako pitkä vieraskiertue edes hieman painaa jaloissa? Peter Lavioletten ryhmä haki sunnuntain vastaisena yönä 0–3-vierasvoiton Nashvillessa, mutta sitä edelsi tyly 2–0-tappio Dallas Starsille. Stanley Cup -voittajan Darcy Kuemperin maalilleen hankinnut vierailija on saanut sille osastolle kauan kaivattua tasaisuutta. Loukkaantumisia on kuitenkin heti kauden alkumetreillä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Kauden alun ovat joutuneet leikkauksista toipuessaan jättämään väliin esimerkiksi Nicklas Bäckström sekä Tom Wilson. Profiilikaksikko on palannut jäälle, mutta tarkkaa paluuaikataulua ei voi ennustaa. Ottawasta tälle kaudelle Capitals-paitaan siirtynyt Connor Brown puolestaan ei ole ollut vieraskiertueella mukana ja kärsii alavartalovalmmasta. Carolinan puolella ei ainakaan negatiivisia muutoksia ole tiedossa – viime aikoina puuttuneista pelaajista sekä Calvin de Haanin että Ondrej Casen pelikunto selviää lähempänä matsia.

Isäntä saa tulevassa matsissa epätyypillisen suuren kotiedun, jota se tuskin jättää käyttämättä. Hurricanes on joukkueista nopeampi ja taitavampi. Lisäksi se on pystynyt viime aikoina luomaan hurjat määrät tekopaikkoja, mistä onnistumisten määrä ei täysin kerro. Saako isäntä lukkoja auki Capitalsia vastaan? Uhmapelaajat uskoo, että saa ja vierailija on telineissä pitkän vieraskiertueensa päätteeksi. Pelivalinnaksi maistuu Rod Brind’Amurin miehistön voitto (1×2).

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ Carolinan voitolle, saat normaalisti rahasi betsin osuessa ja voit heti kotiuttaa voittosi. Matsin jälkeen saat vielä uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Carolina Hurricanes” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 49,25€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.