NHL pe 22.04. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Winnipeg Jets

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Pääseekö Carolina Hurricanes tuhoamaan vieraiden kakkosmaalivahtia?

Carolina Hurricanes haki edellisessä ottelussaan rutiininomaisen voiton Arizona Coyotesin kotiluolasta. Seuraavana vastassa on Winnipeg Jets, joka saattaa joutua otteluun ilman ykkösmaalivahtiaan. Vierailijalla on käynnissä pitkä vieraskiertue – tuleva ottelu on jo kuudes perättäinen reissupeli ja kolmessa edellisessä on tullut takkiin. Helpot eivät ole kanadalaisjoukkueen lähtökohdat Raleigh’ssa.

Connor Hellebuyck loukkaantui viimeistä edellisen ottelun kolmannessa erässä Tampa Bay Lightningin vieraana, eikä palannut tolppien väliin New Yorkissa. Rangers kamppailussa Jets hävisi maalein 3–0. Eric Comrien pelituntuma ei voi olla paras mahdollinen, sillä niin suuren osan vieraiden otteluista Hellebuyck on tällä kaudella pelannut. Kakkostorjujalle esiintymisiä on toistaiseksi kertynyt vain 16 ja startteja sitäkin vähemmän. Kärkivahdin mahdollisen poissaolon lisäksi Mark Scheifele sekä Cole Perfetti ovat varmuudella sivussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Isännillä ykkösmaalivahti on niin ikään poissa, mutta Antti Raanta on ollut viime aikoina varsin vakuuttava – ehkä isossa kuvassa jopa Frederik Andersenia vahvempi. Jordan Staal sekä Jesperi Kotkaniemi jatkavat niin ikään sairastuvalla. Laatupelaajia pursuavan isännän tilanne on helpompi kuin vierailla – joukkue pääsee takaisin kotiyleisönsä eteen ja puhkuu vaikeamman jakson jälkeen näyttöhaluja. Toisaalta edellismatsista on alla mieltä ylentänyt 3–5-voitto Arizonasta.

Pelivalinnaksi otetaan hurrikaanipaitojen voitto vähintään kahdella osumalla (Carolina -1,5). Hurricanes on selvästi nopeampi, vahvempi, laadukkaampi ja taitavampi joukkueista. Lisäksi ryhmät ovat menossa täysin päinvastaisiin suuntiin tällä hetkellä – Winnipeg kyntää vaikeassa tappioputkessa ja Hurricanes puolestaan hakee jatkumoa toisella perättäisellä voitolla.