su 23.06. klo 23:30

Carolina Royal Ravens - Boston Breach

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Carolinalla ei ole enää varaa hävitä – aukesiko Bostonin lukot, vai onko edessä paluu tappioiden tielle?

Sunnuntaina päättyy neljännen Stagen karsinnat ja illan toisessa ottelussa vastakkain asettuu yhä lopputurnauspaikasta haaveileva Carolina Royal Ravens sekä jo toivonsa menettänyt Boston Breach. Carolinalla panokset on siis valtavat ja tappio tästä matsista olisi anteeksiantamatonta. Sen onneksi Boston on ollut yksi CDL-historian huonoimmista joukkueista.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 20€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Carolinalla on vielä mahdollisuudet napata paikka kauden huipentavaan lopputurnaukseen, mutta kamppailu viimeisistä paikoista on äärimmäisen kovaa. Karsintojen aikana on nähty lukuisia hyviä esityksiä ja aivan kärkijoukkueita vastaan on tullut vakuuttavia karttavoittoja, mutta viimeinen silaus on jäänyt puuttumaan valitettavan usein. Eniten vaihtelua on nähty hardpointissa, joka ei tällä hetkellä ole huippuiskussa, mutta silti Carolina on Bostonia vahvempi kyseisessä pelimuodossa.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Ravens, Legion, RØKKR, and LAG — 4 teams are tied for the final Champs spot.

Who do you think is making it?

Each team has 1 online match left. It will come down to team(s) that perform best on LAN.

As it should be 😤

Bostonin leirissä on viime aikoina laitettu ennätyksiä uusiksi eikä niinkään hyvällä tavalla. Joukkue ehti hävitä käsittämättömät 15 ottelua peräkkäin ennen kuin OpTic Texas kaatui edeltävänä iltana lukemin 3-2. Kyseessä oli kenties tämän kauden suurin yllätysvoitto ja Bostonin leirissä saadaan vihdoin hieman hengähtää. Nyt palaset loksahti kohdalleen, mutta joukkueen tasosta kertoo paljon se, että ennen eilistä Boston oli hävinnyt neljä ottelua voittamatta yhtään karttaa.

Boston Breach

@BostonBreach
See you in Black Ops 6, @OpTicTexas.

Vaikka Carolina ei ole kaikista tasaisin suorittaja, on sillä valtava etu tässä parivaljakossa ja -1,5 kartan tasoitusvedolle tarjotut kertoimet riittää helposti peleille. Ei kuitenkaan ole välttämättä huono idea tutkailla kertoimia vielä lähempänä ottelua, sillä Boston tulee todennäköisesti keräämään peliä edellisen illan voiton myötä – on kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä oli vain yksi hyvä esitys umpisurkean jakson jälkeen.

Lyö vetoa täysin ilman riskiä!

Vivatbet on Uhmapelaajien uusi kaveri, jota pääset testaamaan täysin riskittömällä 20€ vedolla! Kaavu siis kermat kakun päältä ja rykäse kirsikka samalla kitusiin, sillä tämä tarjous on täysin kierrätysvapaa!

Toimi näin:

1. Siirry Vivatbetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Tasoitus – Carolina Royal Ravens -1,5 20€ panoksella kertoimella 1,87.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi, jos veto menee pieleen palautuu panos käteisenä pelitilille!

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.