la 01.06. klo 01:00

Carolina Royal Ravens - Los Angeles Guerrillas

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko nyt on Guerrillasin vuoro? Kahden huonon joukkueen välillä kerroinasetelma on lähtenyt laukalle

CoDin osalta uusi Stage käynnistyy jälleen viikonloppuna ja ensimmäisen illan kolmas matsi käydään Carolina Royal Ravensin sekä Los Angeles Guerrillasin välillä. Molemmat joukkueet kuuluu sarjan heikompaan puoliskoon ja kummallakin on vielä runsaasti tekemistä jotta paikka kauden päätteeksi pelattavassa lopputurnauksessa olisi mahdollinen. Carolina on ollut Guerrillasille vaikea vastus, mutta tasoero ei lopulta ole erityisen suuri.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 20€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Carolinan esitys Majoreilla jäi varsin vaisuksi ja jälleen joukkue on lähtöruudussa. Gwinn on aivan kärkisijoilla kun mietitään vuoden tulokasta, mutta muu kolmikko taustalla on suuremman kysymysmerkin alla. Clayster, FelonY sekä TJHaly ovat kaikki kokeneita pelaajia joilta osaamista löytyy, mutta Carolina ei ole saanut koko nelikkoa suorittamaan samaan aikaan. Varsinkin FelonY ja TJHaly ovat pystyneet hiljattain pelaamaan hyviä yksittäisiä karttoja, mutta valitettavan usein tulivoima on vain Gwinnin harteilla.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Clay getting the crowd going early with 3! 🥳

Guerrillas on moneen otteeseen ollut kertoimien valossa varsin aliarvostettu joukkue, vaikka kieltämättä kyseessä on myös heikkotasoinen jengi. Matkan varrelle on mahtunut paljon lupaavia esityksiä varsinkin search and destroyssa, mutta respawneissa on ollut suurempia ongelmia. Pieni tauko tuli varmasti hyvään saumaan, sillä hiljattain kokoonpanoon nousseen Flamesin kanssa on saatu nyt enemmän toistoja alle ja Flames näytti AR-roolissa lupaavia otteita ensimmäisissä otteluissaan.

Los Angeles Guerrillas

@LAGuerrillas
🔥 1V3 FROM FLAMES TO GET US ON THE BOARD IN MAP TWO

Carolina on tällä kaudella ollut joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa vahvempi, mutta Uhmapelaajien rankingeissa kaksikon tasoero ei millään nouse niin suureksi mitä kertoimet antaa ymmärtää. Myös Guerrilasin plusmerkkisiä tasoitusvetoja voi laittaa harkintaan, mutta tällä kerralla haetaan rohkeasti Guerrillasin voittoa 2,70 kertoimella.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – LA Guerrillas ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.