CS ma 11.04. klo 13:15

Case - Bad News Bears

Bad News Bears vs Case! Amerikkalaiset vs Brassit!

Brasilian Counter Strike-skeneä viime aikoina dominoinut Case saa PGL:n Antwerpin majorien Amerikan karsintojen ensimmäisessä ottelussaan vastaansa Bad News Bearsin. Kyseessä on Pohjois-Amerikasta kotoisin oleva joukkue, joka on tehnyt kokoonpanoonsa massiivisia muutoksia sitten viime näkemän. Joukkue on napannut rosteriinsa kaksi pakistanilaista pelaajaa, jotka ovat täysin tuntemattomia suurelle yleisölle.

Bad News Bears on ollut suorastaan surkea viimeisimmissä otteluissaan. Joukkue on kärsinyt massiivisia tappioita todella heikkoja vastustajia vastaan eikä tilanne näytä lupaavalta, kun joukkue taistelee yhdestä turnauksen kuudesta major-paikasta. Joukkueen karttavalikoima on suorastaan surkea, ja pelautuu melko hyvin Casen taskuun.

🔥 NO NYT! 20€ DEPOLLA 40€ PELIRAHAA + 120 ILMAISKIEKKAA!

Tonybet lyö Uhmisten kasinosiivelle jauhot suuhun!

Tee nyt 20€ talletus ja pelaat yhteensä 40 eurolla. Bonarin lisäksi pääset painamaan 120 ilmaista kiekkaa Cowboy´s Goldiin. Jiihaa!

AJA SITÄ COWBOYTA!

Case poistaa varmastikin Nuken, joka on Pahojen uutisten karhujen paras kartta tilastojen valossa. Tämän lisäksi joukkue poistaa varmastikin Dust 2:n sekä Ancientin, jolloin karttavalikoimaan jää joukkueen kolme parasta karttaa. Bad News Bearsin valinnaksi jää, pelataanko Miragea, Infernoa vai Overpassia.

Kaikki edellä mainitut kartat ovat loistavia Lucas “steel” Lopesin joukoille, jotka ovat huomattavasti ammattimaisempia sekä vahvempia niin yksilötasolla, kuin joukkueena. Paras yhdestä -formaatilla pelattava ottelu mahdollistaa kuitenkin yllätysmahdollisuuden, jonka vuoksi panokset pidetään matalina.

10 euroa pelirahaa