CS ma 16.01. klo 20:00

Case - Endpoint

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Endpoint saa vastaansa brassien heikoimman joukkueen – järjetöntä kerrointa joukkueen tasoitukselle!

Maailman kovatasoisin Counter-Strike palaa ruutuihin tänään maanantaina, 16. päivä tammikuuta. Yli kuukauden mittaisen tauon jälkeen startataan ensimmäiset huipputurnaukset. Maanantaina pelataan ESL Pro Leaguen karsintaturnausta, kun puolestaan jo torstaina käynnistetään BLAST:n kevään lohkoturnaus käyntiin.

Alkuviikko päästään siis lämmittelemään hieman alemman tason peleillä, kun selvitetään, mitkä joukkueet lunastavat paikan tulevalta ESL Pro League -kaudelta. Maanantaina pelataan monta todella mielenkiintoista ottelua, joista yksi alkaa klo: 20:00. Kyseisessä ottelussa brassijoukkue Case saa vastaansa Endpointin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Endpoint on selvästi tasokkaampi joukkue. Organisaation rosterissa on tutun brittikaksikon lisäksi tällä hetkellä kaksi äärimmäisen lahjakasta israelilaista pelaajaa sekä puolalainen Miłosz ‘mhL’ Knasiak. Joukkue suorastaan puhkuu tulivoimaa, ja kun vastassa on yksi brassien heikommista joukkueista, on kyyti varmastikin kylmää. Endpointin koko ottelun voittokertoimet ovat sen verran alhaiset, että niihin ei suinkaan tartuta, vaan kiinnitetään katseet ottelutasoitukseen.

Case poistaa oman vakipoistonsa Ancientin, missä Endpoint on voittanut 60% pelaamistaan otteluista. Endpoint poistaa joko Overpassin tai Anubiksen. OP on joukkueen heikoin kartta, kun puolestaan karttavalikoiman uusin tulokas Anubis on vielä molemmilta joukkueilta pelaamatta. Anubiksessa Endpointin pitäisi hoitaa voitto silkan tulivoiman ansiosta, kun puolestaan Overpass pitäisi mennä niin ikään Endpointin nimiin, sillä kyseessä ei ole kovinkaan vahva kartta brasseille.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
Being good at @CSGO tests your teamwork, aim and knowledge... but being the BEST IN THE WORLD takes so much more🏆

📺Check out the trailer for GAME AND GLORY, the documentary produced in partnership with @bbcstudios

📅Release date: January 24th at 17:00 CET