CS ti 12.04. klo 13:15

Case - Party Astronauts

Brassijoukkueet dominoivat Amerikan karsinnoissa

Päivän kolmannessa PGL Major Antwerp -turnauksen Amerikan RMR-karsintaottelussa Lucas “steel” Lopesin brassijoukkue Case saa vastaansa Party Astronautsin. Ottelu alkaa klo: 13:15, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla, sillä osallisena olevat joukkueet ovat Swiss-systeemillä pelattavassa turnauksessa 1-1 -tilanteessa.

Case on kertoimien valossa pienoinen altavastaaja, ja täysin ansaitusti. Party Astronauts on uskomattoman huono ja epäammattimainen “joukkue”, joka ei missään nimessä ansaitse paikkaa majoreilla. Pohjois-Amerikasta kotoisin oleva joukkue hävisi ensimmäisen ottelun Isurukselle lukemin 16-8, ja voitti toisen ottelun Leviatania vastaan lukemin 16-11. Leviatan on ylivoimaisesti yksi turnauksen heikoimmista joukkueista.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Case puolestaan todisti joukkueen kokemuksen puhuvan. Vaikka Imperialle hävittiinkin 16-6, oli joukkueen otteet pääosin hyviä. Imperial on todella vahva joukkue, ja legendaariset FalleN, fer ja fnx ovat selvästikin löytäneet forminsa takaisin.

Case tulee ottelussa poistamaan Nuken ja Ancientin, kun Party Astronauts puolestaan poistaa Vertigon, Miragen ja Overpassin. Tällöin Casen valittavaksi jää, pelaako joukkue mielummin Infernoa vai Dust 2:sta. Molemmissa kartoissa umpisurkea Party Astronauts pitäisi kaatua, sillä joukkueessa ei rehellisesti ole mitään toivoa.

10 euroa pelirahaa