CS ma 25.04. klo 17:00

Case - Savage

Casen taso ei riitä euroopassa – Savage metsästää avausvoittoa Pinnacle Cupissa

Majorien RMR-karsinnat on pelattu, ja odotus vuoden suurinta Counter Strike -turnausta kohti voi alkaa. Välissä on kaksi viikkoa, jonka aikana ehditään pelaamaan mm. BLAST:n Showdown -turnaus sekä muutamia pienempiä Online Cupeja. Pinnacle Cup on yksi näistä, ja starttaa hienosti heti RMR-karsintojen jälkeisenä maanantaina.

Päivän toisessa vedonlyönnillisesti mielenkiintoisessa ottelussa juuri Amerikan RMR-karsinnoissa majoreiden ulkopuolelle jäänyt Case saa vastaansa uudistuneen Savagen. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Ottelun kerroinasettelu on tasabookissa, joka kelpaa mainiosti. Case on nimittäin yhtenä heikoimmista brassijoukkueista todella heikoilla jäillä eurooppalaisia joukkueita vastaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Tasoero Euroopan ja Brasilian välillä on valtava. Casen on nähty dominoivan alemman tason brassijoukkueita, ja kun kokoonpano saapuu meren toiselle puolelle, on meno aivan eri maailmasta. Jopa Savagen kaltaiset heikommat eurooppalaisjoukkueet suorastaan dominoivat Lucas “steel” Lopesin joukkoja jokaisella osa-alueella. Taso ei yksinkertaisesti riitä.

Case on euroopan kiertueellaan ehtinyt pelata jo kaksi ottelua selvästi Savagea heikompia eurooppalaisjoukkueita vastaan. Niin Nexusta, kuin Illuminariakin vastaan tuli 2-0 -pataan. Joukkue ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi vahva, ja William “draken” Sundinin joukkojen pitäisi hoitaa peli jo pelkästään tulivoiman avulla.

10 euroa pelirahaa