ATP ti 24.05. klo 18:00

Cecchinato - Andujar

Cecchinato ei ole altavastaaja, vaikka rankingissa perässä onkin!

Iltaottelu Marco Cecchinaton ja Pablo Andujarin välillä ei kuulu Ranskan avointen ensimmäisen kierroksen profiilipeleihin, mutta vedonlyönnillisesti siinä on itua enemmänkin. Markkinat ovat myötäilleet melko lojaalisti ATP-rankingia, jossa Andujar on reilun 30 sijaa edellä Cecchinatoa. Tämä ei kuitenkaan heijasta täysin vedenpitävästi pelaajien tämänhetkisiä voimasuhteita.

Andujar on viimeksi voittanut tennismatsin huhtikuun alussa Marrakeshissä. Sen jälkeen tappioita on tullut viisi putkeen – mm. kaksi kertaa Emil Ruusuvuorta vastaan ykköskierroksella pelaavalta Ugo Humbertilta, joka ei ole häävi massapelaaja, ja on ollut muutenkin heikossa iskussa. Andujarilla ei ole liikaa lepoaikaa takana, sillä mies pelasi vielä viikonloppuna Genevessä nelinpelin finaalissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Cecchinato eteni Geneven kaksinpelissä neljännesvälieriin, jossa tuli lähtö Kamil Majchrzakia vastaan. Italialaisen lopullinen läpimurto lajin huipulle näyttää jäävän tekemättä – mies käväisi kahdenkympin sakissa muutama vuosi sitten. Tasainen rankingpisteiden nakuttelija mies joka tapauksessa on, ja parempivireisenä ei voi olla altavastaaja tässä matsissa.

Markkinat eivät ole katsoneet tässä ottelussa pintaa syvemmälle, ja me olemme matsista markkinoiden kanssa eri mieltä. Siispä tässä saadaan peliä aikaiseksi pelaajalle, joka on vähintään tasabuukissa ottelun voitosta. Hyvät kaupat siis!

10 euroa pelirahaa