La Liga la 06.11. klo 17:15

Celta Vigo - Barcelona

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Xavi ei ole vielä puikoissa, mutta kaataako Barça silti Celtan vieraissa?

Balaídosilla nähdään lauantai-iltapäivällä mielenkiintoinen kamppailu. Barcelonan hankaluudet tietysti tunnetaan ja kenties valoa on hieman tunnelin päässä, sikäli kun penkin päähän pian saapuva Xavi saa ideansa onnistuneesti istutettua joukkueeseen. Celtan alkukausi on myös sujunut mollivoittoisissa merkeissä, mutta Eduardo Coudet on ainakin toistaiseksi pitänyt työpaikkansa.

Barça pelasi tiistaina Kiovassa Mestarien liigaa, joten pientä rasitusta on sieltä taatusti kertynyt. Loukaantumisrintamalla on turbulenssia, sillä muun muassa Ronald Araújo ja Ansu Fati ovat karistaneet vaivansa, mutta Gerard Piqué, Sergi Roberto, Ousmane Dembélé, Martin Braithwaite, Sergio Agüero, Sergiño Dest, Pedri ja Neto kuluttavat vielä sairastuvan penkkiä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

FC Barcelona

@FCBarcelona
A legend on the pitch, with the soul of a manager


Celtalta on näillä näkymin sivussa ainoastaan Brais Méndez, joka toki on tärkeä mies Celtan hyökkäyspelille. Vigolaiset ovat vaeltaneet alkukauden pahasti varjojen mailla, sillä 12 pelatusta matsista on hävitty seitsemän. Omaa päätä on hiukan tilkitty hiljattain, mutta hyökkäyspeli tökkii edelleen expected-lukujen valossa.

Celta todennäköisesti pyrkii prässäämään alussa kovaa, mutta jos Barcelona tästä alkurynnistyksestä selviää, on se vahvoilla. Sergi Barjuan istutti Dynamo Kiovaa vastaan Gavin oikealle laidalle, mikä sakkautti oikean kaistan pahasti. Mitä tekee Barjuan tänään? Mene ja tiedä. Barcelona on joka tapauksessa ollut datan valossa vahva alaspäin enkä siis osta kohinaa puolustuspelaamisen surkeudesta. Painetaan vieraita lapulle.