ma 04.12. klo 22:00

Celta Vigo - Cádiz

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Cádizin hyökkääminen on surkeissa kantimissa! Onko kierroksen päätösmatsi kotijoukkueen heiniä?

La Ligassa pelataan maanantaina kutkuttava peräpään välienselvittely, kun Celta Vigo isännöi Cádizia. Celta on kirjoitushetkellä kahdeksantenatoista eli putoajan paikalla. Cádiz on kolme pistettä vigolaisia edellä juuri viivan päällä. Vaikka kevät on vielä (valitettavasti) kaukana, on ottelu kuitenkin putoamistaiston kannalta tässä vaiheessa jo merkittävä.

*Aijai sentään! Nyt on tarjolla 100 euron edestä ilmaisvetoja! Tsekkaa vihjeen lopusta lunastusohjeet.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Celtan alkukausi on ollut jopa todella epäonnekas eikä putoamiskamppailuun pitäisi Rafa Benítezin suojattien aivan liian pitkäksi aikaa jämähtää. On totta, että kasassa on vasta yksi voitto, mutta epäonnea on ollut hillitön määrä matkassa etenkin kotiotteluissa, kun esimerkiksi Getafe ja Sevilla säästyivät Balaídosilla tappiolta kuin ihmeen kaupalla.

RC Celta

@RCCelta
Esta genialidad de Dejan Dražić en un #CeltaCádiz merecía ser recordada. ✨


Kotijoukkueelta on yhä sivussa polvivammaa paranteleva Joseph Aidoo, mutta muuten on Benítezillä koko rosteri käytettävissä. Cádiz lähti matkaan ilman ykkösveskari Conan Ledesmaa, Gonzalo Escalantea, Romingue Kouaméa, Luis Hernándezia sekä Fede San Emeteriota. Robert Navarro on mukana, mutta pelikunto on vielä hieman kysymysmerkki.

Lapulle maanantain koitokseen lähtee pienimaalisuutta. Celtakin oli earlyna value-joukkue, mutta markkina on liikkunut ehdottomasti oikeaan suuntaan. Cádiz tuskin hyökkäyspäässä aiheuttaa Celtalle isoa päänvaivaa – kyseessä on La Ligan kehnoin poppoo hyökkäyskolmanneksella. Celta matsin voittanee, mutta maltillisin lukemin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Alle 2,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.