La Liga la 02.04. klo 19:30

Celta Vigo - Real Madrid

Kuka pysäyttäisi Karim Benzeman?

Päivää taloon arvon lukijat! Aika siirtyä jälleen seurajoukkuepallon pariin värikkään majutauon jälkeen. La Ligassa lauantain mielenkiintoisin matsi pelataan Balaídosilla Real Madridin ja Celtan välillä. Real menetti hieman valtavaa johtoasemaansa Barcelonaan nähden, mutta kyllähän Los Blancosin pitäisi homma klaarata. Montaa vahinkoa ei kuitenkaan enää saa tulla.

Carlo Ancelottin suojateilla jatkuu Mestarien liiga ensi viikolla, mikä kenties voi hieman viedä resursseja keskittymisestä, mutta tokihan Real Madrid lauantaina pelipäällä on. Eden Hazard on sivussa loukkaantumisen takia ja Isco on epävarma. Kummempaa rotaatiota tuskin Ancelottilta on luvassa myöskään.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Celtalla on niin ikään vahva kokoonpano jalkeilla, sillä Hugo Mallo miehittää sairastupaa yksin. Néstor Araujolla saattaa olla penkkikomennus tiedossa, sillä Meksiko pelasi vasta keskiviikon ja torstain välisenä aamuyönä oman karsintamatsinsa ja rasituksen lisäksi cocktailissa on myös jetlag.

Painetaan medium-panoksella Real Madridille veto, sillä kertoimessa on ilmaa. Real oli katastrofaalisen huono El Clásicossa, mutta laatuero on kuitenkin läpi kauden nuhaisesti esiintyneeseen Celtaan nähdeen reipas. Karim Benzema on taas avarissa, mikä nohevoittaa Realin hyökkäyspelaamista Klassikkoon suhteutettuna huimasti.

10 euroa pelirahaa