La Liga pe 13.01. klo 22:00

Celta Vigo - Villarreal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Johan pomppasi! La Ligan perjantaipelissä tarjolla loistavaa valueta!

Perjantaina pelataan La Ligassa etukäteen yllättävänkin kutkuttava matsi, kun Celta Vigo saa Balaídosille vieraakseen Villarrealin. Celtalla on alla La Ligan puolella pari varsin mallikasta matsia, joista ensimmäisessä jouduttiin tosin tyytymään tasuriin Sevillaa vastaan. Uhmapelaajien lapulla on perjantaille overia!

Villarreal voitti lauantaina upeasti Real Madridin 2-1 ja enemmänkin olisi voinut ottelussa maaleja tulla – maaliodottama oli nimittäin noin 3-2 Villarrealin hyväksi. Quique Sétienin aloitus Keltaisen sukellusveneen peräsimessä aiheutti vastustajissa lähinnä merimiesnaurua, mutta enää eivät samat suut naura. Gerard Morenon ollessa kunnossa Villarreal on vakavasti otettava vastustaja kelle tahansa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Villarreal CF English

@VillarrealCFen
"Fancy a game tonight with my mates?"

"Are they any good?"

"Don't worry about their level, you'll be fine."

The mates:


Celtalla on jälleen koko rosteri terveenä. Villarrealin riveissä poissaoloja sen sijaan on. Raúl Albiol ja Álex Baena kärsivät pelikieltoja ja Giovani Lo Celso jatkaa lasaretissa. Epävarmoiksi menevät vielä kirjoitushetkellä Étienne Capoue, Nicolas Jackson ja Alfonso Pedraza. Dani Parejo on myös treenaillut erillään, mutta perjantain pelin suhteen ei pitäisi olla ongelmaa. Geronimo Rulli vaihtoi Ajaxin paitaan, joten Pepe Reina on tästedes Sétienin ykkösmies veräjälle.

Over 2,5:lle saa yli kakkosen kertoimia, mikä on liikaa tähän match-upiin. Villarrealin linjan takaa pitäisi löytyä Iago Aspasille tilaa ja vastaavasti Villarreal pelaa juuri nyt säkenöivän hyökkäävää jalkapalloa.

Näin teet tällä vedolla 52,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ yli 2,5 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “yli 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.