UHMAPELAAJAT ke 02.02. klo 21:45

Celtic - Rangers

Voittaako Celtic vihdoin paikallisvastustajansa? Aaron Ramseyn debyytti uudessa joukkueessa saa odottaa

Tulikuuma derby nähdään taatusti keskiviikkona, kun saunaa lämmitetään Celtic Parkilla ja vieraaksi saapuu rakas paikallisvihollinen Rangers. Molemmilla joukkueilla on jonkin verran poissaoloja, mutta merkittävää etulyöntiasemaa ei ole tarjolla näiden ansiosta. Isäntä on ollut hivenen paremmassa iskussa ja se lähtee myös kerrointen valossa ennakkosuosikkina otteluun. Rangers voitti kuitenkin kauden ensimmäisen kohtaamisen nollapelillä.

Aivan kauden alussa pelattu ottelu päättyi 1–0-kotivoittoon Rangersin näkökulmasta. Tuleva kamppailu on tulikuuman paikallistaistelun lisäksi myös kahden huipputasaisen ryhmän kärkitaistelu. Joukkueilla on Premiershipin keulilla ainoastaan kaksi pistettä eroa – sarjaa johtaa vierailija. Kotijoukkue lähtee tulevaan taisteluun neljän voiton putkessa, jonka aikana se on takonut kahdeksan maalia.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vierailija on joutunut samalla otannalla tyytymään kahdesti vierastasapeliin, mutta kotonaan se on napannut pari upeaa voittoa nollapeleillä. Rangers on hallinnut kotifanien harmiksi viimeisimpiä keskinäisiä kamppailuja, mutta Celtic ei ole päässyt aikoihin isännöimään paikallisvääntöä. Kotietu näyttelee aina suurta roolia tässä parissa, eikä olisi yllätys, jos isäntä nappaisi voiton.

Callum McGregor palaa kokoonpanoon parahiksi ottelussa Rangersia vastaan, kuten myös Daizen Maeda. Valitettavaa isäntien kannalta on, ettei tuore Juventus-hankinta Aaron Ramsey debytoi vielä derbyssä. Paras maalintekijä Alfredo Morelos on vierailla edelleen sivussa, mikä on kova takaisku – entinen HJK-tykki on pussittanut tällä kaudella kahdeksan maalia ja majailee maalipörssin jaetulla kolmossijalla. Maajoukkueensa matkassa on Morelosin tavoin isäntien australialaishyökkääjä Tom Rogic.

Sairastuvalla jatkavat isännillä Kyogo Furuhashi, Albian Ajeti, Yosuke Ideguchi ja David Turnbull. Pelikiellossa on edelliskamppailussa Dundeeta vastaan ulosajaon kahdella keltaisella saanut keskikenttämies Nir Bitton. Vierailla pidempään sivussa olleista konkari Steven Davis sekä pari kamppailua huilannut Ianis Hagi puuttuu vahvuudesta.

Pelivalintana eniten kiinnostaa tasapeli. Joukkueilla on kohtalaista tehopotentiaalia, vaikka Furuhashi isäntien parhaana maalintekijänä sekä Morelos vieraiden vastaavana ovat sivussa. Käänteentekevien viimeistelijöiden puuttuminen vaikuttaa kuitenkin jonkin verran molemmissa leireissä. Ottelun lähtökohdat ovat äärimmäisen tasaiset, minkä lisäksi näissä paikallisväännöissä on aina omat lisämausteensa. Betsaa tasapeliä markkinoiden kovimmalla kertoimella ja hyödynnä 22Betin tarjoama 100% talletusbonus tästä!

10 euroa pelirahaa