ATP ti 28.06. klo 17:00

Cerundolo - Nadal

Mikä on Rafael Nadalin kisakunto nurmella? Mielenkiintoinen argentiinalaisnimi vastassa!

Rafael Nadalin valmistautuminen Wimbledoniin on ollut melko pienimuotoista. Massakenttien kuningas on pelannut Ranskan avointen finaalivoittonsa jälkeen kaksi matsia nurmella Hurlinghamin näytösottelujen muodossa ja hakenut sitä kautta tuntumaa tulevaan turnaukseen. Francisco Cerundolo on mielenkiintoinen nimi, joka lyö todella aggressiivisesti, eikä pieniä marginaaleja peruslyönneissä pelkää. Miehen pelityyli sopii nurmelle erinomaisesti, mutta Nadal on tässä kamppailussa ylivoimainen ennakkosuosikki – niistääkö argentiinalainen kuitenkin vähintään yhden erän itselleen?

Nadal meni lopulta menojaan Ranskassa ja nosti pokaalia jo 14. kertaa. Mies on ottanut siirtymän nurmelle todella rauhallisesti ja pelannut ainoastaan pari näytöskamppailua, joissa konkari voitti Stan Wawrinkan, mutta hävisi Felix Auger-Aliassimelle. Näistä otteluista ei toki voi mitään johtopäätöksiä vetää ja konkarin todellinen nurmikunto selvinnee turnauksen edetessä. Avauskierroksen vastustaansa Cerundoloon verrattuna Nadalin kärsivällinen pisteiden rakentaminen ja kokemus ovat sellaisia aseita, joilla argentiinalainen kaatuu takuuvarmasti.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Cerundolo pystyy horjuttamaan Nadalia lyhyissä palloissa ja kovissa nopeuksissa. Todella aggressiivinen pelityyli toimii näissä puitteissa lähtökohtaisesti hyvin, mutta sillä ei espanjalaistaiturilta voittoa riistetä. Tasaisuutta ja kärsivällisyyttä 23-vuotiaalta puuttuu ja ne ovat asioita, jotka tulevat ehkä myöhemmin. Parhaimmillaan Nadal tuskin on heti turnauksen alussa, mikä voi avata argentiinalaiselle pienen hyökkäyssauman jossain erässä. Ei yllättäisi, vaikka 36-vuotias ei pystyisi suoraan kolmessa erässä kamppailua voittamaan.

Pelivalinnaksi otetaan erätasoituksella, että Cerundolo nappaa ainakin yhden erän Ranskan avointen voittajaa vastaan (Cerundolo +2,5). Avaa tästä pelitili Sportazalle, joka tarjoaa laajan kohdevalikoiman ja markkinoiden parhaat kertoimet Wimbledoniin. Ensitalletukselle tarjotaan 100% bonus!

 

10 euroa pelirahaa