to 08.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Champion Of Champions: Barry Hawkins – Mark Allen | Tiukkaa vääntöä luvassa tasokkaassa kamppailussa

Champion Of Champions -turnauksen viimeisessä ensimmäisen kierroksen ottelussa kohtaavat englantilainen Barry Hawkins (maailmanlista 6.) sekä pohjois-Irlantilainen Mark Allen (maailmanlista 7.)
Hawkins on pikkuhiljaa saamassa pelaamistaan takaisin uomiinsa, vaikka miehen alkukausi onkin ollut melko rikkonainen. Tasaisuutta otteisiinsa englantilainen ei ole täysin vielä löytänyt. Edellisenä päivänä fantastisia otteita esittänyt Hawkins saattaa seuraavana päivänä epäonnistua lukuisissa helpoissakin palloissa ja hävitä rumin lukemin itseään paljon heikommalle vastukselle. Viimeisistä viidestä ottelustaan Hawkins on voittanut kolme.
Hawkins on parhaimmillaan pitkissä pussituksissa ja vaikeissa leikkauksissa, mutta myös breikin rakentelu sujuu mieheltä mallikkaasti. Turvalyönnit eivät koskaan ole olleet englantilaisen vahvuusaluetta, joten todella hyviä pitkän matkan pussittajia vastaan Hawkins onkin usein suurissa ongelmissa.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Allen on saanut kaudelleen toivotunlaisen alun ja International Championship -turnaus toi miehen palkintokaappiin kauden ensimmäisen mestaruuspokaalin. Allenin vahvuus piilee breikin säilytysvarmuudessa, mutta mies on myös todella varma turvalyönneissä. Allen on todella pahassa otteluruuhkassa – onkin mielenkiintoista nähdä miten jatkuva matkustelu ja pelaaminen vaikuttaa terveydellisistä ongelmista kärsineen pohjois-irlantilaisen otteisiin pöydällä.
Ottelusta povataan erittäin tasaista kertoimien valossa. Allen on kuitenkin esittänyt koko syyskauden parempia otteita kuin englantilainen kilpakumppaninsa. Otamme lapulle Allenin voiton sekä hieman pienemmällä panostuksella tulosvedon.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ